Vaasan sertifioitu uniikki saunaelämys lämpenee aurinkoenergialla 

Länsirannikolta Suomen Vaasasta, Original Sokos Hotel Royalista löytyy uniikki Huippu Panoramic Sauna & Pool.  Saunoille myönnettiin Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti keväällä 2024. 

Aurinkoenergialla lämpenevä allasosasto tarjoaa elämyksen, joka on vertaansa vailla. Hotellissa voi nauttia iltauinnista tai rentoutua löylyissä ja samalla voi ihastella kauniita näkymiä. Hotellin 11. kerroksessa löytyy allasosasto, josta aukeaa upea näkymä kaupungin yli.  Maisemia voi ihailla suoraan saunan lauteilta ja terasseilta. Saunoja on kolme: naisille ja miehille omat, sekä erillinen tilaussauna. Mainittava on myös erillinen saunapalvelu ja virkistäviä saunajuomia voi tilata koko elämyksen ajan. 

Sauna from Finland

”Tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden rentoutua ja pysähtyä nauttimaan arjen pienistä hetkistä saunaelämyksen parissa ja teemme sen kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Vieraistamme jopa 30% on kansainvälisiä ja heille tämä voi olla ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan suomalaiseen saunakulttuuriin sanoo hotellijohtaja Max Hellqvist

Huipun Panoramic Sauna & Pool elämys kerää kehuja asiakkailta juuri kokonaisuudesta, joka on mieleenpainuva. Lämmin allas-osasto ja upeat näkymät keräävät kehuja päivittäin. Lempeät löylyt ja rauhoittava Spa tunnelma nousevat esiin kertoo hotellipäällikkö Nina Rinta.

Sauna from Finland

Halusimme hakea Sauna from Finlandin asiantuntemusta  elämyksemme luomiseen ja viimeistelyyn. Olemme iloisia vastaanottaessamme sertifikaatin, koska se viestii laadukkaasta saunaelämyksestä ja haluamme tuoda sen esiin kaikille vieraillemme”

Nina Rinta, hotellipäällikkö

Suomalainen saunaelämys on saunomista uudella tasolla. Se koostuu siitä, mitä tapahtuu ennen saunaa, saunassa ja saunomisen jälkeen. Kun saunomista ajatellaan elämyksenä, se laajenee ja monipuolistuu. Elämys jättää vahvan positiivisen muistijäljen ja saa ihmisen palaamaan saunomisen pariin uudestaan.

Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Kaikki mitä tapahtuu ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen vaikuttaa kokonaiselämykseen. Arvopohjaista saunaelämyksen kehittämistä on alusta saakka tarkasteltu ydinarvojen kautta, huomioon saunaelämystä kehitettäessä. Nämä ydinarvot ovat; 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo, 4) rentoutuminen, 5) puhtaus ja turvallisuus sekä 6) hyvinvointi. 

Kaikki sertifidut kohteemme löydät : VISIT SAUNA

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste