World Sauna Forum 2019 on vuoden keskeisin suomalaisen saunaelämyksen ammattitapahtuma

Sauna-alan yritysverkosto Sauna from Finlandin järjestämä tapahtuma kokoaa alan suomalaiset ja ulkomaiset yritykset ja ammattilaiset Tampereelle edistämään suomalaisen saunaelämyksen matkailu- ja vientivaltteja kansainvälisesti.

Suomalainen saunaelämys on valttikortti globaaleilla markkinoilla. Kiireisessä ja hektisessä maailmassa suomalainen saunaelämys vastaa täydellisesti tämän hetken hyvinvointitrendeihin. Kiireetön ja rauhallinen ympäristö on täydellinen keino puhdistautua niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Suomalaisen saunan tieteelliset todistetut terveysvaikutukset, luonnonmateriaalit sekä rauhallinen, hämärä ympäristö mahdollistavat irtioton ja keskittymisen käsillä olevaan hetkeen. Siksi se on haluttu tuote maailmalla.

– Suomalaisella saunaelämyksellä on valtava vientipotentiaali. Kun saunomista ajatellaan elämyksenä, siihen voidaan yhdistää laaja kirjo erilaista liiketoimintaa kiuas- ja saunanrakennuspalveluiden lisäksi, kuten muun muassa kosmetiikkaa, tekstiilejä ja elintarvikkeita, toteaa Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju.

– Matkailu on myös viennin keskiössä. Kun ulkomaalainen kokee laadukkaan ja autenttisen saunaelämyksen Suomessa, on todennäköistä, että hän haluaa sellaisen myös kotiinsa, tai jopa hotelliinsa tai kylpyläänsä.

Lokakuun 3.-4. päivä järjestettävä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma World Sauna Forum kerää yhteen yrityksiä, ammattilaisia ja asiakkaita keskustelemaan suomalaiseen saunaelämykseen liittyvästä yhteistyöstä, kehittämisideoista ja tulevaisuuden suuntaviivoista. Maailman saunapääkaupungissa Tampereella järjestettävän tapahtuman osallistujat tulevat sekä Suomesta että ulkomailta: joukossa on niin matkailuyritysten edustajia, sauna- ja tuotevalmistajia kuin aloitteleviakin yrittäjiä, sekä ulkomaisia jälleenmyyjiä ja ostajia. Tapahtuma on myös houkutellut paikalle kansainvälistä mediaa.

– World Sauna Forumiin on tänä vuonna tulossa laaja kirjo sauna- ja hyvinvointialan ammattilaisia. Tapahtuma on ainutlaatuinen, sillä vastaavanlaista ei maailmasta löydy. Aiempien vuosien osallistujat odottavat pääsevänsä jälleen kokemaan rennon ja lämminhenkisen tapahtuman, joka tarjoaa jokaiselle jotakin, Sauna from Finlandin viestintä- ja tapahtumavastaava Elina Heininen

Kaksipäiväisen World Sauna Forumin ohjelma koostuu saunakoulutuksista, mielenkiintoisista puheenvuoroista, dynaamisesta verkostoitumisesta ja yritysmatchmakingista. Tapahtuman aikana myös saunotaan Laukontorille tuotavissa pop up -saunoissa. Pop up -saunat ovat auki myös tamperelaisille perjantaina ja lauantaina 4.-5.10.

Tapahtumassa kuullaan muun muassa seuraavia puhujia ja panelisteja:

  • Emma Seppälä, maailman johtava onnellisuustutkija Stanfordin yliopistosta
  • Karl Chi, taiwanilaisen luksuskuntoklubin Seth Asceticin johtaja ja Taiwan Sauna Associationin perustaja
  • Pekka Lettijeff, TylöHelon toimitusjohtaja
  • Markus Siitonen, Sokos Hotelsin konseptijohtaja
  • Tapio Pajuharju, Harvian toimitusjohtaja
  • Kimmo Rautiainen, Ruka-Kuusamon kansainvälisen myynnin johtaja
  • Josefin Roth, LivNordicin brändijohtaja ja Raison d’Etren projektipäällikkö

 

World Sauna Forum on rento ja elämyksellinen ammattilaistapahtuma täynnä merkityksellisiä kohtaamisia, kiehtovia aiheita ja uskomattomia saunaelämyksiä.

World Sauna Forum 2019 järjestetään yhteistyössä Harvian, interbad2020-tapahtuman, Karhun, Lapland Hotel Tampereen, Rentosaunan, Tampereen Sokos Hotelsien, TylöHelon, Visit Jyväskylän ja Visit Tampereen kanssa.

Tapahtuman viralliset verkkosivut: www.worldsaunaforum.fi.

 

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Carita Harju
Toiminnanjohtaja, Sauna from Finland
Puhelin: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi

 

 

 

 

 

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste