Vuoden 2015 Sauna from Finland-saunalähettilääksi Marjo Määttä

Vuoden 2015 Sauna from Finland -saunalähettilääksi on valittu Rukan Salongin yrittäjä, myynti- ja markkinointijohtaja Marjo Määttä. Saunalähettiläs levittää suomalaisen saunan brändimielikuvaa ja kehittää aktiivisesti suomalaisen saunan tulevaisuutta.

Marjo Määtän Rukan Safaris on yksi SaunaTourin 9 yrityksestä, joka uskoo suomalaiseen saunaan palvelutuotteena. Hän on kouluttautunut saunaterapeutiksi ja opastaa asiakkaita suomalaisen saunan käyttämiseen niin itsehoitomuotona kuin terapiakäytössäkin. SaunaTour on räätälöitävä palvelutuote, joka mahdollistaa ainutlaatuisen asiakaskokemuksen yhdeksässä erilaisessa saunassa.

” Sauna ja sen moniaistiset elämykset ovat tällä hetkellä mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Yhä useammat matkailijat valitsevat matkailukohteensa suomalaisen saunaelämysten takia. Suomalaisen saunan hyvinvointi- ja terveysvaikutukset kiinnostavat maailmalla. Meillä on käsissä Suomen kannalta erittäin arvokas helmi, joka on tunnistettu yhdeksi Suomen selkeäksi vetovoimatekijäksi. Teemme työtä Universumin parhaan suomalaisen saunakokemuksen eteen yhdessä Sauna from Finland verkoston yrittäjien kanssa.”

Saunalähettiläälle luovutetaan vuosittain kiertävä saunavaltikka. Valtikka luovutettiin Marjo Määtälle Sauna from Finland ry:n  virallisessa kevätkokouksessa Hahkialan kartanossa 11.6.2015

Aikaisemmin Sauna from Finlandin saunalähettiläänä ovat toimineet kaupunginjohtaja Markku Andersson sekä kenkä -ja vaatesuunnittelija Aki Choklat sekä yrittäjä Pekka Krook.

Sauna From Finland -verkosto pyrkii synnyttämään uudenlaista liiketoimintaa ja kansainvälisen vientivaltin suomalaisen saunakokemuksen ympärille.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste