Valon sauna pop up -tapahtuma Mattilanniemessä

Tervetuloa nauttimaan saunan lauteille ja poreiden lämpöön! Mattilanniemessä järjestetään Valon sauna pop up –tapahtuma, joka koostuu kahdeksasta erilaisesta saunasta, paljusta ja poreammeesta.

Hotelli Alban terassi muutetaan Sauna Lounge –alueeksi, jossa saunojat pääsevät maistelemaan virvokkeita ja saunaevästä. Paikalla on myös Sauna shop, josta voi ostaa suomalaisia saunatuotteita kosmetiikasta tekstiileihin. Lisäksi Alban aulassa on mahdollisuus ihastella valokuvaaja Emmi Minkkisen Saunakansa-valokuvanäyttelyä. Pop up –tapahtuma on elämyksellinen kokonaisuus, joka rakennetaan ainutlaatuista suomalaista saunaelämystä silmällä pitäen, näyttävää valaistusta unohtamatta.

Saunavuoroja on tarjolla torstaina klo 19-20.30 välillä sekä perjantaina ja lauantaina klo 16-22.30 välillä. Hotelli Alba myy 1,5 tunnin saunavuoroja 20 euron hintaan.

Hintaan sisältyy:

– Alban pukuhuonetilojen, suihkun ja saunojen käyttö
– Pääsy Valon sauna pop up -alueelle

  • Alueella mm. vihtomista ja turvehoitoja
  • Testaa, mitä saunominen tekee sinun ihollesi!
  • Saunapaketti: pyyhe, laudeliina, vesipullo, tuotenäytteitä

Otathan mukaan oman uimapukusi. Albaa vuokraa saunojille kylpytakkeja.

Tapahtumassa yhteistyötä tekevät Sauna from Finland, Valon kaupunki ja Hotelli Alba. Sauna from Finlandin verkostosta mukana ovat mm. Boatsauna, Dermosil, Elämysten ja Ystävyyden Kartano, Huliswood, Kuumalähde, Ledify, Narvi, TylöHelo, Varjolan Tila ja Villa Feeling.

Valon sauna on osa World Sauna Forumia, kansainvälistä sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan ammattilaisten verkostoitumistapahtumaa.

Lisätietoja: www.valonkaupunki.jyvaskyla.fi/

Ihastu Valon kaupunkiin alla olevien videoiden kautta.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste