Uusia Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatteja myönnettiin

Me Sauna from Finlandilla ajattelemme, että saunaelämys on kokonaisvaltainen ja moniaistinen kokemus. Jotta suomalainen sauna tarjoaisi maailman parhaan saunaelämyksen, on elämyksen koostuttava tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä sekä ydinarvoista. Vuoden 2017 uusimmat saunaelämyksen sertifikaatit myönnettiin Sauna from Finlandin syyskokouksessa 14.12.2017. Uusimpia kohteita ovat: Original Sokos Hotel Villa, Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi sekä Nuorisokeskus Marttinen Vihta-saunakokonaisuudellaan Virroilta.  Nyt Suomessa on kaksikymmentäkaksi laatusertifikaattikohdetta, joissa asiakkaat voivat kokea laadultaan maailman parhaita saunaelämyksiä. Katso kaikki laatumerkkikohteet.

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemellä teki määrätietoista työtä laatusertifikaatin eteen. Tilat ovat viihtyisät oleskella ja viettää aikaa muiden saunojien kanssa. Naisten saunassa on mahdollisuus nauttia osana elämystä virkistävistä iholle levitettävistä saunahunajista. Saunat ovat puhtaita ja turvallisia erinomaisten löylyjen nauttimiseen. Elämykselliset saunat ovat saaneet kiitosta hotelliasiakkailta.

Nuorisokeskus Marttisen Vihta-sauna Virroilta on erinomainen esimerkki laadukkaasta uudiskohteesta. Vuonna 2017 avattu Vihta-sauna muodostaa kokonaisuuden, jossa yhdistyksemme laatumerkin kriteerit toteutuvat kriteeri kriteeriltä. Kohteelle voitiin jo ensimmäisen auditoinnin jälkeen myöntää laatusertifikaatti. Tämä on ensimmäinen kerta yhdistyksemme historiassa. Vihta-sauna muodostaa kahdesta saunasta, niistä yhdistävästä kokoustilasta, laajasta terassi- ja laiturialueesta. Kohde voitti Puupalkinto 2017 yleisöäänestyksen. Vihta – sauna asettuu kauniisti luontoon ja järvimaisemaan.

Original Sokos Hotel Villa Tampereella uudisti niin vilvoittelu ja  saunatilatkin kehittämisprosessin aikana.  Nyt saunatiloissa viihtyy niin nais- kuin miesporukallakin. Uudistetussa saunassa on rauhoittava tunnelma sekä vilvoittelutiloissa pääsee kurkistamaan Tampereen historiaan.

Sauna from Finland on määritellyt useiden tutkimusten pohjalta saunaelämyksen ydinarvot, joita ovat: 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo, 4) rentoutuminen, 5) puhtaus sekä 6) hyvinvointi.

Näitä ydinarvoja tarkastellaan kokonaisuutena: ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Saunaelämyksen laatuluokitusta voi soveltaa erilaisissa saunomisympäristöissä, kuten matkailukohteissa, tilaussaunoissa, kylpylä- ja uimahallisaunoissa ja hotelleissa.

Lisätietoja

Carita Harju
Sauna from Finland
Toiminanjohtaja
carita@saunafromfinland.fi
puh. 0405662481

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste