Uusi palvelukonsepti syntyi yhteistyöstä – hyvinvointisauna taipuu moneen

Sauna from Finland -verkostosta toisensa löytäneet Helo Oy ja Saunayoga International Oy lanseerasivat ystävänpäivänä Levin MielenValkeassa täysin uudenlaisen saunapalvelukonseptin. Vielä tässä vaiheessa Hyvinvointisauna -nimellä kulkeva konsepti mahdollistaa saunapalveluntarjoajille entistä monimuotoisemmat toimintamahdollisuudet. Hyvinvointisauna sopii esimerkiksi hotellien, kuntosalien tai matkailuyritysten palveluksi.  Myöhemmin palvelusta tulee myös kuluttajamarkkinoille suunnattu versio.

IMG_0311IMG_0276

Hyvinvointisaunan siirrettävät KOKORO irtopenkit mahdollistavat saunan käytön erilaisiin rentoutus- ja joogaharjoituksiin.         Saunassa voi nauttia saunayogasta omaan tahtiin, yksin, ystävän kanssa tai ryhmässä. Tämä voidaan toteuttaa joko virtuaalisesti tai ohjaajan opastuksella, Satu Ilomäki Helo Oy:stä kertoo.

Pilottikohteen sisustus on toteutettu Helo Decon uudenlaisella saunan sisustusratkaisulla, jossa kalusteiden tyyli henkii japanilaista minimalismia. Lämmönlähteinä ovat Helon kiuas ja infrapunapaneelit, joiden ansiosta tila        muuntuu perinteisestä saunasta rentoutushuoneeksi ja -paikaksi, jossa ohjaajan tai virtuaalinäytön opastuksella harrastetaan Saunayogaa.

Sauna from Finland -verkosto on Ilomäen mukaan loistava yhteisö tavata muita sauna-alan toimijoita sekä ideoida yhdessä uusia konsepteja, kuten esimerkiksi matkailualan yritysten kanssa. ”Olemme löytäneet verkostosta uusia kumppaneita ja luoneet sen myötä uutta liiketoimintaa, mistä hyvinvointisauna on elävä esimerkki” kertoo Ilomäki.

Lue lisää >>http://www.hulluporo.fi/hyvinvointi-valtaa-tunturin/

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste