Uusi kansainvälinen sauna-alan tapahtuma Suomeen

Sauna from Finland ry järjestää World Sauna Forum 2017 -tapahtuman syyskuussa Jyväskylässä. World Sauna Forum kokoaa yhteen sauna-alan monipuolisen yritysjoukon täysin uudella tavalla. Tapahtuma on alan toimijoille ainutlaatuinen paikka myös kansainväliseen verkostoitumiseen.

World Sauna Forumista halutaan kasvattaa maailman johtava saunaan ja hyvinvointiin liittyvä tapahtuma. Tapahtuma on näyteikkuna suomalaisen saunan monipuoliseen maailmaan: ideoita, verkostoitumista ja kaupankäyntiä. Tapahtumaan tulee laaja saunaelämysnäyttely, jossa päästään tutustumaan sauna-alan uutuustuotteisiin, kuten saunoihin, kiukaisiin, tekstiileihin, porealtaisiin ja saunainnovaatioihin.

Saunapalveluihin pääsee tutustumaan konkreettisesti, sillä tapahtuma-alueella lämpenevät saunat ja poreammeet.  Saunomisen jälkeen elämystä voidaan täydentää erilaisten juomien ja ruokien parissa.
– Saunominen tuo ihmisille hyvinvointia, rentoutumista ja vastapainoa kiireiseen elämään, tämä on viesti, jonka haluamme viedä kaikkialle maailmaan. World Sauna Forumista halutaan ainutlaatuinen ja monitahoinen tapahtuma, joka kokoaa yhteen kaikki saunan ympärillä toimivat, Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju sanoo.

Yritykset tulevat olemaan olennainen osa tapahtumaa. World Sauna Forumin pääyhteistyökumppanit ovat Harvia, Helo, ja Arctic Travel Boutique. Myös Jyväskylän kaupunki kuuluu tapahtuman yhteistyökumppaneihin.

– Suomalaisella saunaliiketoiminnalla menee hyvin. Liiketoiminta kasvaa ja kansainvälistyy voimakkaasti uudenlaisten kokonaiskonseptien myötä, valaisee Harvia Oy:n toimitusjohtaja Tapio Pajuharju, joka on yksi seminaarin esiintyjistä.

Tanskalainen hygge-kirjailija pääpuhujaksi

Tilaisuuden pääpuhuja on Meik Wiking, tanskalaisen Happiness Research Instituten johtaja ja bestseller-kirjailija. Hänen tunnetuin teoksensa on Hygge – Hyvän elämän kirja, jota on myyty miljoona kappaletta ja se on käännetty 27 kielelle.

– Hyggeen liittyy läsnäolo, nautinto, harmonia, mukavuus ja rentous, rauha ja yhdessäolo. Hyggeilyn arvot vastaavat paljolti suomalaisen saunaelämyksen arvoja, Harju sanoo.

Wiking saapuu World Sauna Forum -seminaariin puhumaan hyggen ja suomalaisen saunan yhteydestä ja siitä, mikä osuus saunalla on onnellisuuteen. Yrityscasena kuullaan muun muassa, miten Original Sokos Hotel -ketjun hotellit ovat valinneet saunaelämyksen strategiseksi kilpailukeinoksi ja miten saunojen taso on nostettu Sauna from Finland ry:n laatukriteerien edellyttämälle tasolle.

– World Sauna Forumille on ollut tilausta. Tarvitsemme maailman johtavana saunamaana tapahtuman, jonne voimme kutsua kansainvälisiäkin vieraita ympäri maailman. Suomalaisesta saunasta ollaan nyt kansainvälisesti erittäin kiinnostuneita. Mikä sen hienompaa, kuin kutsua kansainvälisiä vieraita Suomen 100-vuotisjuhlavuonna tutustumaan suomalaisen saunan maailmaan. Jyväskylä maailman saunapääkaupunkina tarjoaa vieraille erinomaiset puitteet tutustua laadukkaisiin, sertifioituihin saunakohteisiin, Harju sanoo.

World Sauna Forum järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja siitä kasvatetaan merkittävä vuotuinen kohtaamispaikka sauna-alan toimijoille ympäri maailman. World Sauna Forum järjestetään osana Hygge2017-lifestyletapahtumaa 29.9.2017 Jyväskylän Paviljongissa.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunaelämys. Verkoston jäsenet vauhdittavat tätä tavoitetta omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan. Kasvavassa verkostossa on jo 160 jäsenyritystä.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Carita Harju, 040 5662481, carita@saunafromfinland.fi

www.worldsaunaforum.fi

www.saunafromfinland.fi

www.saunafromfinland.com

Lue lisää Hygge2017 -lifestyletapahtumasta

www.hygge2017.fi

Save

Save

Save

Save

Save

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste