Urbaani saunakohde sertifioitiin Helsingin Original Sokos Hotel Presidentissä

Laadukas saunakohde löytyy nyt myös aivan Helsingin keskustasta, kun Original Sokos Hotel Presidentin matka kohti maailman parasta saunaelämystä huipentui Authentic Finnish Sauna-sertifikaatin myöntämiseen. Sauna from Finland myöntää Authentic Finnish Sauna Sertificate-merkin kohteille, jotka täyttävät laadukkaan saunaelämyksen kriteerit turvallisuudesta ja puhtaudesta aina kokonaisvaltaiseen elämykseen.

– Tie aidon suomalaisen saunaelämyksen sertifikaattiin on ollut opettavainen. Nyt viimeinkin ollaan maalissa. Saunat ovat nyt tärkeä osa palvelukokonaisuutta. Kehittämisyhteistyö Sauna from Finlandin kanssa on ollut hyvää ja olemme saaneet paljon ideoita saunaelämyksen kehittämiseksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen saunakokemuksen hotellissamme, kertoo Sokos Hotelli Presidentin hotellijohtaja Hannele Laurila.

Original Sokos Hotel Presidentti sijaitsee keskeisellä paikalla Kampin kauppakeskusta vastapäätä. Hotelli on kokenut laajan uudistuksen ja panostanut suomalaisuuteen ja sen ilmiöiden esittelyyn: Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voi kokea mm. suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia. Nyt myös uudistetut saunatilat kutsuvat vieraat niin kotimaasta kuin ulkomailta ensiluokkaisiin lempeisiin löylyihin.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste