Työpajoissa ruokitaan yhteistyötä ja tietenkin saunotaan

loylyttamoSauna from Finland ry on pitänyt viimeisen puolen vuoden aikana useita erilaisia jäseniltoja ja workshopeja sauna-alasta kiinnostuneille yrityksille. Oulussa, Rovaniemellä, Koskenkorvalla ja Kuusamossa järjestettyjen tilaisuuksien osallistujamäärä on vaihdellut noin kahdenkymmenen ja neljänkymmenen välillä. Rentojen, ajatuksia virkistävien alustusten jälkeen on tietysti saunottu.

Koskenkorvan Trahteerissa 28.4.2016 tilaisuuden järjestäjinä olivat Etelä-Pohjanmaan yrittäjät ry, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja Into Seinäjoki. Idean äitinä tilaisuudelle oli jäsenyrityksemme Aino-kiuas ja sen vetäjä Johanna Ratia. Illan antimet ja saunaelämyksen takasi jäsenemme Koskenkorvan Trahteeri ja Päivi sekä Matti Koskenkorva. Paikalla oli jäsenistämme myös Jokipiin Pellava Oy, Lapuan Kankurit Oy, Rauduspuu Oy, Saunavesa ja Mellis Oy. Jatkotyöstettäväksi jäi pohtia miten voisimme kehittämämme Löylyttämö-konseptin avulla koota Etelä-Pohjanmaalta monialaisen yritysryhmän. Ryhmässä keskityttäisiin kunkin yrityksen oman tuotekehitysprojektin edistämiseen, mutta käytettäisiin siinä asiantuntijoiden ja erityisesti ryhmän voimaa.

oivanki
Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivangissa saunomisen jälkeisiä tunnelmia

Jäsenyrityksessämme Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivangissa pidettiin 18.5.2016 sauna- ja hyvinvointimarkkinan mahdollisuuksia avaava työpaja. Tilaisuuden järjestäjinä olivat yhdistyksemme lisäksi Kuusamon kehittämisyhtiön Naturpoliksen kolme hanketta. Matkailuyrittäjien lisäksi paikalla olivat mm. jäsenyrityksemme Kuusamon Hirsitalot Oy ja paikallisen ison puualan yrityksen Pölkky Woodin edustus. Keskusteluissa löytyi selkeitä kehittämiskohteita, joihin Naturpoliksen hankkeet, paikalliset yritykset ja Sauna from Finland ry tarttuvat.

Seuraava sauna-alan liiketoimintaa käsittelevä työpaja pidetään Pohjois-Karjalassa 30.8.2016 klo 14.00 alkaen (paikka tarkentuu myöhemmin). Mikäli olet kiinnostunut työpajan ideoimisesta omalle seutukunnallesi, niin ota yhteyttä Caritaan tai Pekkaan. Tervetuloa mukaan!

Kesäterveisin,
Pekka Krook

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste