Tuotteita ja tuoksuja — Luo ikimuistoinen joulusauna

Joulusauna kuuluu monissa perheissä ja kaveriporukoissa tärkeisiin perinteisiin joulun pyhien aikaan. Uutta fiilistä talviseen saunaelämykseen saat helposti uusilla tuotteilla ja tuoksuilla. Katso lista Sauna from Finlandin ideoista, miten teet jouluperinteestä vieläkin ikimuistoisemman.

Uusi kiulu ja kauha -combo

Onko käytössäsi ikivanha muovinen tai tikkuja täynnä oleva kauha, jolla koitat räiskiä vettä kiukaalle? Olisiko aika päivittää? Uusi, tyylikäs kiulun ja kauhan setti tuo perinteiseen saunaan modernia ilmettä ja on myös turvallisempi saunomisen ”työväline”. KOLOn Kiulu + Kauha on muotoiltu erittäin toimivaksi paketiksi, joka ei taatusti vuoda. Saatavilla on myös kiuluja ja kauhoja erikseen. Värivaihtoehtoja on kaksi, valkoinen ja musta, joten setin saa sopimaan monenlaisiin sisustuksiin.

KOLO Kiulu
Tuomas Pesola/ Sauna from Finland

Luonto mukaan saunaan kuin saunaan tuoksujen avulla

Suomalaisen metsän tuoksu voi uupua kaupunkikotien sähkösaunoista, mutta löylytuoksuilla voi yllättävänkin hyvin tuoda autenttisen tunnelman elämykseen. Esimerkiksi Osmian löylytuoksujen valikoimassa on useiden eri puiden tuoksuja, tervan tuoksu ja oma tuote jopa savusaunan tuoksulle! Lisää löylyveteen pari tippaa tuoksua, heitä vettä kiukaalle ja sulje silmäsi. Voit kuvitella olevasi juuri sellaisessa saunassa kuin haluat.

Osmia

Ihanat saunahoidot tuovat lisänautintoa elämykseen

Lempeät löylyt jo itsessään rentouttavat ja parantavat oloa, mutta sen luomaa nautintoa voi lisätä ennestään kokeilemalla erilaisia saunassa tehtäviä hoitoja. Hukka Designin vuolukivestä tehdyt hyvinvointituotteet sitovat ja varastoivat sekä lämpöä että kylmää, ja niitä voi hyvin käyttää myös saunassa rentoutuessa. Kokeile esimerkiksi Orbits-silmäkiviä tai Guashaa silmäpussien tai kasvojen lihasten rentouttamiseen. Ideoita muihin saunahoitoihin voit lukea uudesta Carita Harjun Saunafulness-kirjasta (sopii hyvin myös pukinkonttiin!).

Anna Ruotanen Photography

Rentoutuminen jatkuu pehmeisiin pyyhkeisiin kääriytyneenä

Kaikki meistä tietävät miten inhottavaa on vetää epämukavat vaatteet heti päälle kylpemisen jälkeen. Onneksi kotonaan tutussa seurassa ei välttämättä tätä tarvitse tehdä! Suomalaisilta tekstiiliyrityksiltä löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja kylpypyyhkeistä ja -takeista tossuihin, joissa on mukava jatkaa joulun viettoa saunan jälkeen. Lahtisten huopatossut ovat perinteikkäät ja sopivat pihasaunalta kodille kävelyyn keskellä talveakin. Pikkupuoti Oy:ltä löytyy tekstiilejä uniikeissa ja värikkäissä kuoseissa. Märät hiukset on mukava kääriä niille tarkoitettuun hiuspyyhkeeseen, näitä löytyy esimerkiksi Luin Livingiltä. Luin Living on muuten avannut marraskuussa kymmenen pop-up myymälää joulusesongin ajaksi kauppakeskuksissa ympäri Suomea. Kannattaa käydä katselemassa ja kokeilemassa kansainvälistä mainetta saavuttanutta suomalaista designia.

woman wearing luin living bath products
WILLE NYYSSONEN/ Luin Living

Ei saunomismahdollisuutta jouluna?

Joulusaunaan pääsee Suomessa monessa paikkaa vaikkei itse pyhien aikaan olisikaan mahdollisuutta itse lämmittää saunaa. Sauna Maailmalla -blogista löytyy lista eri joulusaunoista Suomessa. Seuraa myös Sauna from Finlandin tapahtumakalenteria, johon päivitämme ympärivuotisesti eri sauna-alan tapahtumia sekä verkostomme jäsenten avoimia saunailtoja.

Rentouttavaa joulun aikaa kaikille!

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste