Tampereen uuden Lapland Hotels Arenan katolle nousee hulppea saunaterassi

Osaksi Tampereen UROS LIVE -elämysareenan kokonaisuutta kuuluvan Lapland Hotels Arenan rakentaminen lähenee loppusuoraa. Nyt myös sen vaikuttavat suunnitelmat omasta kattoterassista muuttuvat todeksi, kun Laawu Rooftop Terrace & Sauna -nimeä kantava kokonaisuus sai Tampereen kaupungilta rakennusluvan.

Laawun elämykset; tasokas ruoka, raikastavat saunakokemukset ja upeat näköalat, ovat tarjolla kaikille – niin hotellin asiakkaille, UROS LIVE -areenan tapahtumissa vieraileville kuin muillekin asiakkaille. Kattoterassi pitää sisällään kolme saunaa, paljun sekä tunnelmallisen oleskelutilan viihtyisine asiakaspaikkoineen sekä juoma- ja ruokatarjoiluineen. Koko kattoterassin ja sen noin 300 asiakaspaikkaa saa halutessaan myös vuokrattua täysin omaan käyttöönsä.

lapland hotels arena
Lapland Hotels

Kattoterassi kohoaa kahdennentoista kerroksen korkeudessa ja koko terassialueen ydin on hiiligrillein varustettu keittiö, joka on auki kesäaikaan. Lapin herkkuja sisältävän ruokalistan lisäksi tunnelmaa luodaan niin terassille kuin saunaosastollekin valoilla, äänillä, tuoksuilla ja erilaisilla luonnonmateriaaleilla ja -pinnoilla. Saunamaailma on auki vuoden ympäri.

Kattoterassin saunaosasto on erotettu ravintolan terassista omaksi seesteiseksi kokonaisuudeksi, josta on muun terassin tapaan näkymät niin Näsi- ja Pyhäjärvelle kuin Pyynikillekin. Yksi saunoista on vuokrattavissa kokous- ja juhlatiloineen vuoden ympäri ja kulkee nimellä Tuohta.

lapland hotels laawu
Lapland Hotels
Sauna from Finland yhteistyössä Lapland Hotelsin kanssa

Lapland Hotels on tehnyt vuosia yhteistyötä Sauna From Finlandin kanssa kehittämällä kaupunkihotellien saunakokemuksia. Saunan tarjoama hyvinvointi ja hiljentyminen kiinnostavat maailmalla.

”Laawun saunaelämyksen kehittäminen niin tamperelaisia, suomalaisia kuin kansainvälisiäkin vieraita ajatellen yhteistyössä Sauna From Finlandin kanssa takaa sen, että saunakokemus tulee huomioitua mahdollisimman laajana kokonaisuutena – aina estetiikasta terveysvaikutuksiin saakka. Lapland Hotels on Suomen johtava hotelliketju saunaelämysten tarjoamisessa. Laawun saunamaailma onkin saunaelämystemme huipentuma”, iloitsee kaupunkihotellien aluejohtaja Leena Turunen Lapland Hotelsista.

Lapland Hotels Arenan hotelliasiakkaille on tarkoitus varata mahdollisuus nauttia Laawun saunaelämyksestä ulkopuolisilta rauhoitettuna, tiettynä kellonaikana joka päivä. Muina aikoina saunoja voi vuokrata tuntiperusteisesti.

”Tampere tunnetaan jo maailmalla saunapääkaupunkina lukuisten yleisten saunojensa ansiosta. Meillä on valtavan hieno tilaisuus tuoda meidän oma osaamisemme niin Lapin elämysten paketoinnista kuin erityisesti saunaelämysten tarjoamisesta osaksi Tampereen saunakulttuuria”, summaa Lapland Hotels Tampereen hotellinjohtaja Janne Mönkkönen.

lapland hotels uros live sauna
Lapland Hotels

Lisätietoja medialle

Leena Turunen, aluejohtaja, Helsinki, Tampere, Oulu ja Kuopio, p. 044 545 0545, leena.turunen@laplandhotels.com

Janne Mönkkönen, hotellinjohtaja, Lapland Hotels Tampere ja Lapland Hotels Arena, p. 040 0701451, janne.monkkonen@laplandhotels.com

www.laplandhotels.com

Lue täältä ketjun aiemmista laatusertifikaattikohteista: Lapland Hotels Tampere ja Lapland Hotels Bulevardi.

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste