Tällainen on tutkitusti täydellinen uimahallisaunakokemus

Sauna from Finland tutki suomalaisten uimahallikävijöiden saunamieltymyksiä yhdessä design-toimisto Buorren kanssa. Haastatteluista sekä web-kyselyistä koostuneeseen tutkimukseen osallistui lähes 400 henkilöä ympäri Suomen.

Tutkimustulosten perusteella hahmottelimme täydellisen uimahallin saunan:

Täydellisessä uimahallin saunassa kaikki lähtee siisteydestä. Valaistus on hieman hämärä, mutta kuitenkin tarkkaan harkittu ja viimeistelty. Lämpötila on miellyttävä 75 astetta. Tunnelma saunassa on rauhallinen ja äänimaailma ennen kaikkea hiljainen. Ilma on mukavan kosteaa ja tuoksusta erottuu ripaus koivuvihtaa. Saunan lauteet ovat puiset ja muotoilultaan esteettiset. Värimaailma on melko neutraali, ei liian tumma, eikä liian vaalea. Saunasta on saatavilla riittävästi etukäteistietoa internetissä. Kuvitetut saunomisohjeet helpottavat myös kokemattomien uimahallikävijöiden toimintaa. Täydellisen saunakokemuksen uimahallissa kruunaa iloinen asiakaspalvelu sekä mukavat tilat, joissa nauttia virvokkeita saunan jälkeen.

Oletko samaa mieltä?

Osallistu keskusteluun ja jaa mielipiteesi Sauna from Finlandin facebook sivulla:

https://www.facebook.com/SaunafromFinland

Lisätietoa tutkimuksen tuloksista ja täydellisen saunakokemuksen luomisesta saat ottamalla yhteyttä suomalaisen saunan verkostoon Sauna from Finlandiin.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste