Suomen Saunaseura Sauna from Finlandin jäseneksi

Suomen Saunaseura on liittynyt Sauna from Finlandin jäseneksi. Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta 

katarina

Samalla Sauna from Finland on hyväksytty Saunaseuran yhteisöjäseneksi. Syvenevällä yhteistyöllä pyritään lisäämään saunatietoutta ja edistämään saunakulttuuria niin yleishyödyllisellä kuin kaupallisellakin puolella. Suomalaisen saunan kehittäminen ja saunatiedon levittäminen on kummankin toiminnan perustana.

”Sauna on yksi Suomen tärkeimmistä asioista. Saunan historian, kulttuurin ja nykyään liiketoiminnalliset vaikutukset ovat mittavat. Tärkeintä kaikessa on edelleen saunomisen kiistattomat hyvinvointi ja terveysvaikutukset jotka tekevät suomalaisesta saunomisesta kysytyn myös maailmalla” kommentoi Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju.

”On hieno tehdä yhteistyötä Sauna from Finlandin kanssa. On monia osa-alueita, joissa etumme ja intressimme kohtaavat. Saunaseura on suomalaisen saunakulttuurin puolestapuhuja. On hyvä, että meillä on kumppani, jolla on suhteet alalla toimiviin kaupallisiin toimijoihin. Näin voimme vaikuttaa ja jakaa tietoa myös suoraan yrityksille”, kommentoi Suomen Saunaseura ry:n toiminnanjohtaja Katariina Styrman.

Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu aatteellinen yhdistys.Seuralla on Lauttasaaressa Vaskiniemessä saunatalo, joka on tarkoitettu seuran jäsenille ja heidän vierailleen viihtyisään saunomiseen sekä esittelytarkoituksiin.Saunaseura jakaa tietoa suomalaisesta saunasta ja saunomisesta myös kansainvälisesti. Se järjestää tai on mukana järjestämässä saunaan liittyviä seminaareja ja tapahtumia. Seuralla on laaja sauna-alan asiantuntijaverkosto.Seura julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Sauna-lehteä ja ylläpitää www.sauna.fi
-sivustoa. Seuran arkistossa on runsaasti Suomessa ilmestyvien lehtien sauna-aiheisia lehtileikkeitä..

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste