Suomen Messujen yhteistyö jatkuu ensi vuonna

Viime maalis- huhtikuun vaihteen OmaMökki-messujen kokemuksista kerrotaan hyvää.

”Sauna on elämyksellinen paikka ja meitä sauna-diggareita kokonaisvaltaisesti koskettava kokemus. Suomalaista saunakulttuuria esiteltiin saunojen, lauteiden, puhtauden, hoitojen, tuoksujen, tarvikkeiden, joogan ja muiden elämäntapakulttuuriin liittyvien palvelujen kautta hyvinvointi- ja terveysvaikutusten näkökulmasta Suomen Messujen kevään suurimmassa messutapahtumassa OmaMökki-messujen yhteydessä. Sauna from Finlandin jäsenistöstä oli kiitettävän runsaslukuinen joukko mukana yhteisosastolla luomassa messuille laadukasta ohjelmaa. Kiitos kaikille osallistuneille!

”Konseptia halutaankin jatkaa ja kehittää”

Kevään tapahtuma oli pilotointia life style -näkökulman tuomisesta kevään messujen kokonaisuuteen. Suomalainen saunakulttuuri on paljon muutakin kuin kiukaita ja tarvikkeita, se on ”monimuotoista saunomista”, kuten MEKin ylijohtaja Jaakko Lehtonen saunaseminaarissa Design Forum Finlandissa toukokuun alussa sanoi. Tätä monimuotoista saunomista SFF jäsenyrityksineen toi menestyksekkäästi messuilla esiin. Vaikka osaston paikka oli syrjäinen ja viestintä seminaariohjelmasta oli tavoittanut valitettavan vähälukuisen yleisön, Suomen Messut sai kovasti kiitettävää palautetta messuvierailta, jotka olivat pistäytyneet osastollamme. Konseptia halutaankin jatkaa ja kehittää.

Ensi kevään messutapahtumaa ja saunakulttuurin yhteisosastoa lähdetään suunnittelemaan hyvissä ajoin jo nyt,  jotta mukaan lähtevien toimijoiden yhteiselle suunnittelulle jää aikaa. Konsepti tulee rakentumaan mainitun monimuotoisen saunomisen ympärille, joka mahdollistaa saunatoimijoiden osallistumisen monipuolisesti. Kuitenkin niin, että kaikkea toimintaa sitoo yhteen punainen lanka ja yhteinen visuaalinen maailma. Näin saunan life style -kokonaisuus erottuu messukävijällekin selkeästi. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus tulee olemaan pilottia suunnitelmallisempi ja aikaa tekemiseen on hyvä tovi alkaen heti alkusyksystä. Lisäksi ensi vuoden messuista odotetaan vielä suurempaa yleisömenestystä, koska teemana on Kevät Puutarha.

Messukonseptista lisää uutisia elokuussa. Aurinkoista kesää kaikille!”

-Riikka Fagerholm, Pink Eminence-

Oikaisu: Toisin kuin uutiskirjeessä mainitaan, on tekstin kirjoittaja Riikka Fagerholm. Mahdolliset tiedustelut tulevista messuista kannattaa suunnata hänelle Pink Eminencelle: riikka@pinkeminence.fi.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste