Suomalaisen saunaelämyksen kansainvälistyminen vuonna 2017

Sauna-ala on osa kansainvälistä hyvinvointimarkkinaa, joka tarjoaa monipuolisia liiketoimintamahdollisuuksia. Näistä mahdollisuuksista on 21 yritystä lähtenyt etsimään siivuaan yhteistyössä Sauna from Finlandin kanssa. Yhteisen saunabrändin, verkoston tuen sekä erilaisten käytännön toimenpiteiden (nettisivut, katalogit, lehtijutut, tilaisuudet, bloggarivierailut jne) avulla saadaan näkyvyyttä ja myös jalansijaa markkinoilta. Ovien avaamista, markkinoiden tunnustelua, liikeyhteyksiä sekä käytännön tukea kansainvälistymiseen, sitä yrityksille tarjoamme.

Yhdessä toimien voidaan tehdä monia asioita, joita yksittäinen yritys ei pysty tekemään. Pienet yritykset ja vähemmän kokemusta omaavat pääsevät verkoston kokeneempien jäsenten sekä Sauna from Finlandin tuen mukana nopeammin maailmalle. Sen sijaan, että mennään yksittäinen yritys ja tuote/palvelu edellä, mennään asiakastarpeen pohjalta, voimia yhdistäen laaja-alaisemmalla tarjonnalla. Hyvällä brändimarkkinoinnilla oikeissa paikoissa ja oikealla tavalla tehdään ostaminen asiakkaalle helpommaksi.

Sauna Lounge rakennetaan erilaisiin kv-tapahtumiin. Tunnelmallisella yhteisnäyttelyosastolla pääsevät esiin saunatuotteet- ja palvelut. Kuva: Woltti Group

 

Suomi 100 vuotta ja tiivis yhteistyömme Ulkoministeriön ja Suurlähetystöjen kanssa tarjoaa sekin sauna-alan yrityksille uusia tilaisuuksia. Yhteisiä tapahtumia on luvassa mm. Saksassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Kiinassa viiden tähden hotelliyhdistys kumppaninamme tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia Aasian suunnalle. Monilla muillakin markkinoilla on toimintaa suunnitteilla.

Suomalainen hyvinvointimatkailu kiinnostaa ulkomaalaisia bloggareita. Kuva: Nordic Bloggers Experience

 

Sauna from Finland järjestää säännöllisesti kokoontumisia kv-tapahtumiin osallistuville.

 

Olemme avaamassa ovia uusille, kansainvälistymisestä kiinnostuneille yrityksille tarjoamalla kevään aikana Sauna from Finlandin kansainvälistymispaketteja.

Suunnitellaan yhdessä, miten otamme haltuumme kunnonkokoisen siivun kansainvälisestä sauna- ja hyvinvointimarkkinasta.

Olkaa rohkeasti yhteydessä:
Asiantuntija
Satu Freyberg
Kansainvälistymisasiat, KV-projektit
Puh: 0400 966 112
Email: satu@saunafromfinland.fi

Kuvat: Woltti Group & Nordic Bloggers Experience

 

Save

Save

Save

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste