Suomalainen saunaelämys keskellä järveä

Bellamer-yrityksellä on yli kymmenen vuokrattavaa venettä Järvi-Suomessa. Houseboat.fi -asuntoveneet sopivat jokaiselle suomalaiselle lomakohteeksi, sillä niissä kaikissa on sauna!

Asuntovene tarjoaa parhaat paikat päästä kokemaan suomalaista luontoa, eli juuri ne paikat minne itse haluat sen viedä. Ainoa rajoite on se, että paikalle pitää päästä vesiteitse. Suurin osa Houseboat.fi-asuntoveneistä sijaitsee Jyväskylän satamassa. Järvi-Suomi tarjoaa kauniita maisemia saunamaakunnassa. Asuntoveneensä voi ohjata esimerkiksi vanhalta savusaunalta toiselle.

Sauna from Finland

Houseboat.fi sai Aidon suomalaisen saunaelämyksen UNIQUE -laatusertifikaatin

Kaikille Houseboat.fi-veneille on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience UNIQUE -laatusertifikaatti. Jokaisessa veneessä on oma sauna, josta pääsee hyvin nopeasti järveen uimaan. Järvi on vain muutaman askeleen päässä! Saunoissa on perinteiset puulämmitteiset Harvian kiukaat ja lomailija pääseekin aitoon luonnonläheisyyteen puun, tulen ja järviveden kautta.

Houseboat

UNIQUE-sertifikaatin Houseboat.fin asuntoveneet saivat siksi, koska saunoja kelluu löylytellessään keskellä järveä. Joskus Suomen kesä näyttää viileän puolensa, jolloin kuuma sauna tuntuukin erityisen ihanalta ja pelastaa kylmätkin lomapäivät. Tämän vuoksi myös matkailijat palautteen mukaan pitävät erityisen paljon Bellamer-asuntoveneistä!

Varmista varauksesi hyvissä ajoin, sillä näitä asuntoveneitä on rajallinen määrä ja Suomen kesä on lyhyt. Yleensä veneilykausi alkaa toukokuun puolessavälissä ja päättyy jäiden alkaessa muodostua, eli syys-lokakuun aikoihin. Ota Bellameriin yhteyttä ja kysy sopivaa aikaa veneilylomallesi!

www.houseboat.fi

Haluatko oman asuntoveneen?

Jos haluat mahdollisuuden kelluvaan suomalaiseen asuntoveneeseen vuoden ympäri, voit ostaa itsellesi myös sellaisen! Bellamer valmistaa noin sata asuntovenettä vuodessa myytäväksi. Aito suomalainen sauna jokaisessa asuntoveneessä on suuri etu, sillä saunatrendi on kasvanut viime vuosien aikana.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste