Suomalainen saunaelämys kärkenä Interbad2020-messuilla – Tule mukaan!

Suomalainen saunaelämys on näkyvästi esillä Interbad-messuilla Stuttgartissa Sauna from Finlandin ja messuyhtiön kumppanuuden ansiosta. Sauna-halliin rakentuu Sauna from Finlandin “saunaelämysalue – Sauna lounge”, jonka ympärille suomalaiset yritykset halutessaan sijoitetaan.

Interbad on joka toinen vuosi Stuttgartissa järjestettävä sauna- ja kylpyläalan johtava ammattitapahtuma, joka kokoaa alan uusimmat innovaatiot ja tyylikkäimmät designit Stuttgartin messuhalleihin. Paikan päällä kohtaavat niin tuoreet start-up -yritykset kuin suuret kansainväliset toimijat. Edellisellä kerralla vuonna 2018 Interbadiin saapui 14 000 kävijää ja yli 415 näytteilleasettajaa. Tapahtuma järjestetään 27.- 30.10.2020.

Suomalainen sauna kiinnostaa maailmalla enemmän kuin koskaan. Tämän vuoksi Sauna from Finland ja saksalainen messujärjestäjä Messe Stuttgart ovat solmineet yhteistyösopimuksen esitelläkseen messutapahtuman kävijöille aitoja suomalaisia saunaelämyksiä. Yhteistyön tavoitteena on auttaa messukävijöitä ymmärtämään aitojen saunaelämysten tärkeys sekä hyvinvoinnin että liiketoiminnan näkökulmasta.

“Sauna on rentoutumisen ja elämyksellisyyden yhdistelmä. Sen osa-alueet, kuten terveysvaikutukset, rentoutuminen ja vartalonhoito, liittyvät vahvasti suomalaiseen saunomiseen. Siksi olemmekin erittäin iloisia saadessamme julkistaa Interbad-yhteistyön Sauna from Finlandin kanssa”, iloitsee Messe Stuttgartin varatoimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Andreas Wiesinger.

Sauna from Finlandin verkosto rakentaa tapahtumapaikalle saunaelämysalueen. Täällä Interbadin kävijät pääsevät rentoutumaan, kokemaan, ja olemaan läsnä hetkessä aidon saunaelämyksen arvojen mukaisesti. Alueella kuullaan myös asiantuntijoiden mielenkiintoisia puheenvuoroja muun muassa saunan hyödyistä, elämyksen rakentamisesta, saunatuotteista ja asiakaspolun luomisesta.

“Osallistumme Interbadiin jo viidennen kerran, joten meillä on selvä visio siitä, miten saunaelämystä tulee tapahtumassa tuoda esille. Interbad2020 on loistava tilaisuus markkinoida saunaelämyksen hyötyjä, innovatiivisia ideoita sekä sauna- ja hyvinvointipalveluja”, toteaa Sauna from Finlandin kansainvälistymisasioista vastaava Satu Freyberg.

Sauna from Finland

“Suomalainen sauna on täydellinen paikka rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja hyvinvointiin keskittymiseen. Ulkomailla vallitsevat rajoittuneet käsitykset saunomisesta ja saunaelämyksestä johtavat siihen, että ihmiset eivät usein nauti saunomisesta, vaikka potentiaalia olisi. Haluamme korjata näitä käsityksiä ja tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja saunaelämyksen luomisessa”, Freyberg sanoo.

Haluatko lähteä mukaan? Nyt on vaihtoehtoina pienempi tai isompi tila. Alla lisätietoa.

Pieni tilantarve/Workstation:

 • Saunaelämysalueen vieressä on tarjolla pieniä, workstation-tyyppisiä osastoja pienille ja
  ensikertalaisille yrityksille
 • Kyseessä 6-9m² tiloja, joissa takaseinä, lattiamatto, ja tiski baarijakkaroin. Osastojen tarkka
  varustelu, visuaalinen ilme ja hinta (n. 1400€) vahvistetaan pian

Tilantarve 12m² tai enemmän:

 • Voit laskea kätevästi toivomasi osastokoon hinnan messulaskurilla
 • Early bird -hinnat (alkaen 175€/m²/riviosasto) ovat voimassa vielä 8.3.2020 saakka, jonka jälkeen
  hinta nousee hieman (alkaen 190€/m²/riviosasto) – riippuen siitä, kuinka monta avointa sivua
  osastollensa haluaa. Hintalista täällä.
 • Rekisteröidy näytteilleasettajaksi täällä ja klikkaa Online registration for exhibitors
 • Jos haluat osastosi saunaelämysalueen läheisyyteen, mainitsethan asiasta ilmoittautumisen
  yhteydessä.

Hyödyllisiä linkkejä:

Sauna from Finland

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Satu
Satu Freyberg
Head of International Marketing, KV-projektit
Puh: 0400 966 112, email: satu@saunafromfinland.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste