Stuttgartin Interbad – kokoontumispaikka sauna-alan ammattilaisille

Standbau Interbad

Maailman johtava sauna- ja kylpyläalan tapahtuma Interbad juhlistaa 50. juhlavuottaan syyskuun lopussa – 26.-30.9. Joka toinen vuosi Stuttgartin messukeskuksessa järjestettävä, vain ammattilaisille suunnattu messutapahtuma kerää yhteen alan asiantuntijat, jotka tulevat esittelemään ja tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin. Edellisen kerran vuonna 2014 tapahtumassa vieraili 15 000 kävijää ja hallit täyttyivät lähes 450 näytteilleasettajasta. Messuilla tapaa mm. sauna-, uimahalli-, kylpylä- ja hotellialojen toimijoita, arkkitehteja, suunnittelijoita ja konsultteja, yksityisiä rakennuttajia, uimahallien rakentajia ja myyjiä.

Mielenkiintoisten alan yritysten lisäksi interbadissa voi tutustua alan uusimpiin tuuliin tietoiskuissa ja luennoilla, saada ideoita omaan liiketoimintaansa erilaisten erikoisalojen toimijoilta, tai seurata interbad Innovation Award -mittelöitä. Tapahtuman suosio jatkuu vuodesta toiseen, sillä jopa 80% näytteilleasettajista suosittelisi Interbadia muille! Tapahtumapaikkana Baden-Württembergin osavaltio Euroopan sydämessä on taloudellisesti vahva ja kansainvälisellä kaupankäynnillä on pitkät perinteet.

Saunamaa Suomi on jälleen näkyvästi esillä tapahtumassa. Messuilla on reilu kymmenkunta näytteilleasettajaa, mukaan lukien suomalainen yhteisosasto, jossa Sauna from Finlandin kansainvälistymisringin yrityksiä on esittelemässä suomalaista osaamista ja laatua – aina pellavapyyhkeistä turvehoitoihin ja kelosaunoihin. Lisäksi messuilla mukana on suomalainen saunavaunu, jossa kävijät pääsevät itse kokemaan aidon suomalaisen saunaelämyksen. Suomen näkyvyyttä Saksassa lisätään messujen aloituspäivänä pidettävällä lehdistötilaisuudella, jossa esittäytyvät myös Visit Finland. Landesmesse Stuttgart GmbH:n Suomen edustaja, Saksalais-Suomalainen Kauppakamari on koordinoinut suomalaisten yhteisosaston ja auttaa näytteilleasettajia ja kävijöitä messujen käytännön järjestelyissä.

Interbad-messuihin voi tutustua tarkemmin tapahtuman internetsivuilla osoitteessa http://www.messe-stuttgart.de/interbad/.

Messuilla mukana olevat yritykset: Kirami Oy, Sauna From Finland, Narvi Oy, Harvia Oy, Tulikivi Oyj, Aino Klinikat Oy, Mehiläistuotteet Mellis Oy, Huliswood Oy, Cariitti Oy, Hukka Design Oy, Saunastore Oy, Jokipiin Pellava Oy.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste