Slush Sauna Village herätti kiinnostusta

Kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush järjestettiin Helsingissä jo kymmenettä kertaa 30.11.–1.12.2017. Vuodesta 2014 lähtien tapahtumapaikkana on toiminut Messukeskus. Slushin tavoitteena on saattaa yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa ja se on noussut yhdeksi maailman johtavista kasvuyritystapahtumista. Tämän vuoden tapahtuman 20 000 lippua myytiin loppuun ja kansainvälisiä vieraita oli noin 10 000 ihmistä 130 eri maasta.

Tänä vuonna Slushin vieraat pääsivät testaamaan suomalaisia saunoja ja tutustumaan suomalaiseen saunakulttuuriin. Sauna from Finland sai kunnian olla mukana järjestämässä Sauna Villagea, joka sijaitsi ulkona pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Sauna from Finland jäsenyrityksistä tapahtumassa olivat mukana Boatsauna, EcoFurn, Eräkämppä, Harvia, Jokipiin Pellava, Kuumalähde, Lumene, Narvi, SaunaOnline, SaunaYoga ja STAC Products. Sauna Villagessa pääsi testaamaan kuutta erilaista saunaa sekä ulkoporeallasta ja viikinkipaljua. Mukana oli myös Startup Refugees:n järjestämä Hamam –teltta.

Slush järjestäjien tavoitteena oli tuoda saunakylä tapahtumaan tarjoamaan vastapainoa teknologiakonferenssin hektiselle tunnelmalle ja tässä onnistuttiin. Tunnelma saunakylässä oli rentoutunut ja iloinen. Kaiken kaikkiaan saunomassa kävi vajaa 600 henkilöä kahden päivän aikana mutta saunakylä houkutteli runsaasti myös muita uteliaita, ottamaan kuvia ja ihastelemaan sekä nauttimaan lämmitetyn saunaloungen tarjoilusta ja tunnelmasta. Saunojien joukossa oli myös paljon ulkomaalaisia vieraita, joista osa jopa saunassa ensimmäistä kertaa. Järjestelyt oli pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, saunaloungen vastaanotosta sai vuokrata 25 € tarvikepaketin joka sisälsi uikkarit, pyyhkeen, kylpytakin ja kylpytossut. Vaatteet vaihdettiin pukuhuonekonteissa ja suihkukonteissa oli tarjolla tarvittavat pesuaineet.

Sauna Village sai runsaasti kiitosta kävijöiltä ja monet toivoivat, että sauna on jatkossakin osa tapahtumaa. Sauna from Finlandille projekti toi lisää kansainvälistä näkyvyyttä ja kontakteja.

”Sauna from Finland on iloinen, että sai tuoda aidon suomalaisen saunaelämyksen Slushin vieraille. Saunat ovat kuitenkin suomalaisen kulttuurin ytimessä ja tässä kontekstissa tarjosivat erilaisen ympäristön verkostoitua rennolla tavalla. Olemme jatkossakin mielellämme mukana näin mielenkiintoisissa projekteissa” toteaa toiminnanjohtaja Carita Harju Sauna from Finland ry:stä.

Tutustu tapahtumaan: http://www.slush.org

Kuvat: Jussi Valkonen, Hanna Kiilamaa

Save

Save

Save

Save

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste