Slush 2018: Sauna Village toistamiseen mukaan maailman johtavaan kasvuyritystapahtumaan

Saunan kansainvälistä kiinnostusta lisätään yhteistyössä Slushin kanssa

Päivä hämärtyy nopeasti. Messukeskuksen valot pyyhkäisevät puista seinää ja saavat porisevan vedenpinnan kiiltelemään. Höyry nousee ilmaan hitaasti pyörien. Tuli rätisee pesässään, lauteet narahtavat. Löylykauha heilahtaa, ja vesi sihahtaa kiviä vasten. Läppärit ja kännykät on jätetty pukuhuoneisiin. Jäljelle jää saunan lämpö, rauha ja aidot kohtaamiset.

Joulukuussa, Suomen pimeimpään aikaan, 20 000 yrittäjää, sijoittajaa, teknologia-ammattilaista ja median edustajaa ympäri maailmaa kerääntyy jälleen yhteen Helsingin messukeskukseen. Yhdettätoista kertaa 4.–5.12. järjestettävä tapahtuma on kymmenessä vuodessa kasvanut 300 hengen paikallisesta kokoontumisesta maailman johtavaksi kasvuyritystapahtumaksi. Tänä vuonna Slush järjestetään myös Shanghaissa, Tokiossa ja Singaporessa.

Viime syksynä Sauna from Finland oli mukana rakentamassa Slush Sauna Villagea, ensimmäistä kertaa tapahtuman osaksi toteutettua saunakylää, jossa osallistujat pääsivät nauttimaan saunojen pehmeistä löylyistä ja rentoutumaan porealtaiden lämmössä. Saunojia oli parin päivän aikana lähes 600, ja konsepti keräsi paljon kiinnostusta ja kiitosta.

Sauna from Finland ja Slush solmivat yhteistyösopimuksen

Tänä vuonna Sauna from Finland on jälleen mukana Slushin yhteistyökumppanina rakentamassa Slush Sauna Villagea tapahtuma-alueelle. Tällä kertaa alueesta tehdään entistä isompi: tavoitteena on 10 saunaa ja useita altaita, jotka tulevat palvelemaan 1000 saunojaa tapahtuman aikana. Sauna Village pitää sisällään saunojen ja altaiden lisäksi myös Sauna Loungen, jossa saunojat pääsevät nauttimaan saunapurtavaa ja virvokkeita. Koulutetut Sauna Hostit pitävät huolta asiakkaiden viihtymisestä.

”Tämä on erityisen tärkeä paikka luoda suomalaisen saunan mielikuvaa entisestään hyvinvontia luovana ympäristönä, jossa voidaan rentoutua, ottaa hetki irti hektisestä maailmasta sekä tietenkin tehdä kiinnostavia avauksia liiketoiminnallisesti. Tämä on meille erittäin tärkeä kumppanuus ja mahdollisuus Sauna from Finland-verkoston yrityksille”  iloitsee Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju

Sauna Village tuo tänä vuonna Slushiin aidon ja uniikin suomalaisen mausteen. Osallistujat pääsevät kokemaan kaksi maailmaa: messukeskuksen sisällä vilisee teknologiaa ja lasereita, mutta sauna-alueelle astuttaessa ympäristö vaihtuu luonnonmateriaaleihin ja tunnelmallisiin lyhtyihin.

”Sauna on ollut tärkeä osa Slush-kokemusta tapahtuman alkuvuosista saakka. Viime vuonna todella nopealla aikataululla rakennettua saunakylää kehuttiinkin parhaaksi asiaksi, mitä Slushille on sen historian aikana tapahtunut. Loistavasta vastaanotosta huolimatta jäi kokemukseen paljon kehitettävää. Tästä oppineena tarkoituksenamme on luoda tapahtuman kävijöille entistä parempi, ikimuistoinen Slush-saunakokemus” toteaa Slushin tuottaja Anssi Laurila.

Slush Sauna Villageen etsitään nyt yhteistyökumppaneita! Ota yhteyttä meihin, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan elämykselliseen kokonaisuuteen, joka tavoittaa valtavan määrän kotimaista ja kansainvälistä yleisöä.

Carita Harju
Toiminnanjohtaja, Sauna from Finland
carita@saunafromfinland.fi
+358 40 566 2481

Elina Heininen
World Sauna Forum projektikoordinaattori, Sauna from Finland
elina@saunafromfinland.fi
+358 40 024 3026

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste