Savutuvan Apaja saunaelämys hellii aisteja luonnon keskellä: laatusertifikaatti Nature-kohteelle

Savutuvan Apajan saunat ovat nyt tutkitusti maailman kärkiluokkaa. Suomalaisen saunaelämyksen puolesta työtä tekevä Sauna from Finland -yhdistys palkitsee Savutuvan Apajan saunapalvelut Authentic Finnish Sauna Experience Nature -sertifikaatillaan. Savutuvan Apaja on lähtenyt päämäärätietoisesti liiketoiminnan kaupan jälkeen kehittämään aistillisia palvelukokonaisuuksia. Uudet omistajat Miina-Maria ja José Ayala haluavat tarjota vierailleen unohtumattomia elämyksiä ja luontevasti on panostettu myös saunaelämysten kehittämisessä.

Savutuvan Apajan saunaelämys on sovitettu onnistuneesti osaksi alueen historiaa yhdistämällä Suomen vanhaa talonpoikaishistoriaa nykypäivään. Paikka on kuin ” Piilotettu aarre”, joka täytyy itse kokea; viipyilevää nautintoa ja lempeitä löylyjä Päijänteen rannassa. Yksityisyys Torpan saunojen  ”löylypihalla” on elämys, joka vie sinut kauas menneisyyteen, saaden aikaan rauhallisuuden tunteen. Aivan kuin nykymaailma olisi toinen todellisuus.

Päämäärätietoinen saunapalvelujen kehittäminen näkyy erilaisissa investoinneissa, henkilökunnan palvelualttiudessa sekä asiakaskokemuksessa.

”Työ on vielä kesken, mutta on hyvä huomata että olemme valinneet oikean tien. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen saunaelämyksen vieraillemme muiden palveluidemme ohella, ja olemme kiitollisia kaikesta avusta, jota olemme saaneet ennen auditointia ja sen jälkeen. Vaikka jännitimme auditointia, oli hienoa huomata, että olemme keskittyneet oikeisiin asioihin. On hienoa kuulua verkostoon, jonka voima on valtava.” – Miina-Maria Ayala.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste