Saunomalla onnelliseksi

Onnellisuus ja rentoutuminen ovat keskeisiä teemoja ensimmäistä kertaa järjestettävässä kansainvälisessä World Sauna Forum Jyväskylässä 29.9.2017. Keynote speaker Meik Wiking on paras mahdollinen opas kertomaan onnellisuudesta ja hyggeilyyn liittyvistä arvoista. Wiking on Kööpenhaminassa sijaitsevan Happiness Research Instituten johtaja ja bestsellerkirjailija. Meikin oppien mukaan meidän tulisi nauttia elämästämme enemmän ja mitata onnellisuutta. Hän kertoo myös, mikä on hyggeilyn merkitys pohjoismaalaisten menestymisessä onnellisuustutkimuksissa. Koti on hyggen keskus ja hyggeilyn tärkeitä asioita ovat läsnäolo, nautinto, kiitollisuus, harmonia, mukavuus ja rentous. Rauhallista tunnelmaa ja yhteenkuuluvuutta unohtamatta.

World Sauna Forum syntyi ideasta, että pitäisi olla paikka ja aika, jossa juuri suomalaisen saunan ympärillä olevat yritykset olisivat koolla. Tapahtuma, jossa rakennuttajat, suunnittelijat, hotellit, kylpylät ja matkailukohteet saisivat uutta tietoa, ideoita ja näkisivät sauna-alan innovaatioita paikan päällä. Jyväskylään on tulossa monipuolinen joukko kansainvälisiä vieraita niin Kiinasta, Taiwanista, Japanista ja jopa Australiasta. Kansainvälinen kiinnostus suomalaista saunaa kohtaan on kiistaton ja uudet terveystutkimukset vain vahvistavat tätä trendiä. Pohjoismaisten ihmisten onnellisuus on osa tätä kiinnostusta. Tapahtumassamme julkistetaan uusia terveystutkimuksia Sauna ja sydänterveys-projektilta.

Jyväskylän tapahtumassa on lähes 2000 neliöinen saunaelämysalue, jossa voi saunoa neljässä eri saunassa, käydä turvehoidoissa ja tutustua laadukkaan saunaelämyksen eri elementteihin. Saunassa voi kokea kaikki hyggen elementit, joita ovat muun muassa tunnelma, läsnäolo ja nautinto. Laadukas saunaelämys rentouttaa ja auttaa meitä ihmisiä jaksamaan arkemme haasteissa.

Sauna from Finland –verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta. Haluamme viedä suomalaista saunaelämystä kokonaisuutena eteenpäin.

Haluamme, että hyvinvointia ja onnellisuutta hakevat kuluttajat ympäri maailmaa tunnistavat suomalaisen saunan konseptin ja sen ominaispiirteet. Kehitämme suomalaisen saunan brändiä antaaksemme suomalaisille yhden valttikortin lisää vientimarkkinoilla. Samalla tavoittelemme voimakkaasti kasvavaa saunaklusteria, joka vauhdittaa innovaatioita ja luo lisää työpaikkoja Suomeen. Sekin lisää osaltaan onnellisuuttamme.

Jyväskylässä 26.9.2017

Carita Harju

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste