Saunasta palvelutuotteeksi -teematilaisuudet alkavat tammikuussa!

Teematilaisuuksien tavoitteena on kehittää yritysten valmiuksia tuottaa toimivia ja menestyviä saunaan liittyviä tuotteita ja palveluja niin kotimaisille kuin kansainvälisille matkailijoille. Saunasta palvelutuotteeksi -teematilaisuudet on suunnattu matkailu- ja hyvinvointialan yrityksille, uimahalli- ja kylpylätoimintaa harjoittaville yrityksille sekä esimerkiksi tapahtumatuottajille, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja tuotteistaa omia saunaan liittyviä tuotteita ja palveluita.

Saunasta palvelutuotteeksi -teematilaisuuksien aikana pureudutaan asiantuntijoiden kanssa käytännönläheisesti saunatuotteiden kehittämiseen neljän eri kokonaisuuden kautta:

Puhtaus/hygienia
Tutkimustuloksia saunaan liittyvästä hygieniasta, kouluttajana Tuula Suontamo, Tuula Suontamo Oy

Turvallisuus
Turvallinen saunakokemus, kouluttajana turvallisuuskouluttaja Timo Lähdesmäki

Design/ sisustus
Esteettisesti hyvä saunakokemus, kouluttajana muotoilutoimisto SaarikoskiTyynismaa Oy

Tuotteistaminen
Saunakokemuksen tuotteistus ja kehittäminen palvelutuotteeksi, kouluttajana palvelumuotoilun asiantuntija, Juha Tuulaniemi

Miksi lähtisin mukaan?

Asiakkaat haluavat henkilökohtaiselta tuntuvia palveluita ja tuotteita, jotka ovat helposti ostettavissa. Yrityksen kannalta tuotteiden tulee kuitenkin olla helposti myytäviä ja yhdisteltäviä. Tuotteistetut ja konseptoidut palvelut ovat yksi tulevaisuuden tärkeimmistä kilpailutekijöistä, niillä voidaan erottautua muista yrityksistä. Ole siis ajoissa tuotteistamassa omat saunapalvelusi kansalliselle ja kansainväliselle tasolle!

Hinta?

Saunasta palvelutuotteeksi -teematilaisuudet maksavat 50€ +alv./teematilaisuus/osallistuja (Keski-Suomi) ja muualta Suomesta osallistuville hinta on 75€ +alv./teematilaisuus/osallistuja. Teema-tilaisuudet järjestetään, mikäli sitovia ilmoittautumisia tilaisuuksiin on riittävästi. Teematilaisuuksien alustava aikataulu on tammi-helmikuu 2012.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: piija.aijanen@jykes.fi, 040 573 2066.

Teematilaisuudet järjestää Jykesin hyvinvointipalvelut yhdessä Sauna from Finlandin kanssa.

Ilmoittaudu mukaan, paikkoja rajoitetusti!

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste