Saunan ilosanomaa menestyksellä maailmalle

Interbad-messuilla pääsee tutustumaan suomalaisten yritysten kehittämiin innovatiivisiin tuotteisiin, älyteknologioihin ja nykytrendeihin.

Teemana ”Aito suomalainen saunaelämys” antaa kävijöille kuvan, miten laadukkaita saunakokemuksia osataan Suomessa tarjota. Esittelyissä korostetaan myös muun muassa uusia saunan rakentamisen innovaatioita.

Yhteistyössä Messe Stuttgartin, Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin sekä Anneli Wilskan kanssa rakennetaan lähes 350 neliömetrin kokoinen messuosasto ”Authentic Finnish Sauna Experience Area”, jonka ympärille suomalaiset yritykset sijoitetaan omille osastoilleen. Sauna Loungessa, jossa vierailijat voivat testata tuotteita ja nauttia erityisestä tunnelmasta, simuloidaan tyypillistä suomalaista lähestymistapaa saunaan. Tänä vuonna Suomesta on mukana 16 sauna-alan näytteilleasettajaa.

”Tämänvuotinen suomalaisen saunan edustus on sekä tyyliltään että laajuudeltaan ennennäkemätön juuri näillä messuilla. Olemme iloisia, että saamme Kauppakamarilta arvokasta apua suunnittelun ja toteutuksen sujuvuuden varmistamiseksi”, kommentoi Sauna from Finlandin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Vilma Torppala.

Interbad 2022

Joka toinen vuosi lähes 450 näytteilleasettajaa 30 maasta kokoontuu Stuttgartin messuhalleihin esittelemään tyylikkäimpiä designeja, uusimpia innovaatioita ja johtavia teknologiasuuntauksia sauna-, allas-, kylpylä- ja hyvinvointialalla. Tämän vuoden fokus on digitalisaatiossa, energiatehokkuudessa, ilmastonsuojelussa ja kansainvälistymisessä.

Ammattilaismessuilla kohtaavat niin tuoreet startup-yritykset kuin suuret kansainväliset toimijatkin aina suunnittelijoista ja rakentajista fysioterapeutteihin ja suurten kylpyläketjujen hankintapäättäjiin. 

Vuonna 2018 Interbadin laaja sauna- ja kylpyläkattaus houkutteli paikalle yli 14 000 kävijää 62 eri maasta. Tapahtuman keskiössä on ajatustenvaihdon sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden hoitamisen ohella erityisesti uutuuksien esittely sekä kansainvälinen uusasiakashankinta.   

Lisätietoja messuista: www.messe-stuttgart.de  

Sauna from Finlandin jäsenyritykset Interbad2022-messuilla:

Hukka Design
Narvi
Huliswood
Hetki-sauna
Cariitti
Mondex
Drop Design Pool
Emendo
Rentosauna
Jokipiin Pellava
IHKA Sauna
Avantopool
Harvia
Relax Saunavihta
Ecofurn
KOLO
Nystad Sauna Company
Luin Living
Osmia
Sees Company
Naka

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste