Saunalähettiläs hyvällä asialla

Saunalähettiläs Pekka Krook saattaa kilauttaa sinulle. Hän on kaikkien sauna-alan yrittäjien asialla Sauna from Finlandin hallituksen valtuuttamana. Saunalähettiläs levittää maailman parhaan suomalaisen saunaelämyksen sanomaa ja kutsuu yrityksesi mukaan Sauna from Finlandin kasvavaan verkostoon. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän saamme aikaa hyötyjä – niin sinulle kuin koko sauna-alalle. Sauna-alalla menee nyt hyvin ja yhdessä voimme tehdä suomalaista saunaelämystä vieläkin tunnetummaksi.

Pekka Krook 0905Tule mukaan rakentamaan saunan tulevaisuus vieläkin paremmaksi. Uniikki ja laadukas suomalainen saunaelämys on maailman paras. Saunalla on valtava kansainvälinen kasvupotentiaali, jossa on vielä paljon hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. Tartutaan niihin yhdessä ja viedään suomalainen sauna isosti maailmalle!

Kun puhelimessasi näkyy numero 045 631 8384, niin vastaa saunalähettiläs Pekka Krookille. Puhelun aikana voit hoitaa jäsenasiasi kuntoon ja kertoa odotuksesi ja toiveesi yhdistyksellemme. Voit toki tarttua puhelimeen vaikka heti ja hoitaa jäsenasiasi kuntoon. Soita Pekalle tai Caritalle tai täytä Sauna from Finlandin nettisivuilla oleva liittymislomake.

Pekka Krook on sparrannut kymmeniä, jopa satoja saunaan liittyviä liikeideoita ja auttanut suomalaisen saunaverkoston kehittämisessä. Hän haluaa sinut mukaan kasvavaan jäsenkuntaamme. Tervetuloa mukaan!

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste