Sauna ja hyvinvointi näkyvästi esillä interbadissa

Sauna from Finland on mukana Saksan suurimmilla kylpylä-, allas- ja saunamessuilla.

Hyvinvointiin panostetaan yhä enemmän, ja se näkyy myös lokakuun loppupuolella Saksassa järjestettävässä interbad 2018 tapahtumassa. Saksan suurimmat kylpylä-, allas- ja saunamessut järjestetään jälleen Stuttgartissa 23.-26.10. Messuilla lähes 450 näytteilleasettajaa yli 64 eri maasta pääsevät esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan. Mukana on niin allas- ja saunavalmistajia, jälleenmyyjiä, hotellien edustajia, arkkitehtejä, suunnittelijoita kuin rakennuttajiakin. Vierailijat pääsevät helposti tutustumaan tuotteisiin messuosastoilla, jotka on jaettu teemojen mukaan omiin alueisiinsa. Teemoina tänä vuonna ovat uima-altaat, hyvinvointi, saunat, fysioterapia, lääketieteelliset altaat, kuntolaitteet, vapaa-ajan altaat ja kylpylät.

Myös Sauna from Finlandin verkostosta on mukana yrityksiä esittelemässä suomalaista saunaelämystä. Interbadin vierailija pääsee tutustumaan seuraavien jäsenyritysten palveluihin ja tuotteisiin: Cariitti, Ecofurn, Eropan, Harvia, Hukka, Huliswood, Jokipiin Pellava, Karava Sauna, Ledify, Narvi, Mellis sekä Turun Fimex. Ensimmäisenä iltapäivänä järjestetään yhteinen Get Together -tilaisuus, johon kutsutaan myös kansainvälistä mediaa.

Hyvinvointi kasvattaa suosiotaan, ja sauna nähdään olennaisena osana tulevia messuja. Saksan saunaseuran johtaja Rolf-Andreas Pieper toteaakin, että saunan olemus, kuten terveysvaikutukset, rentoutuminen ja kehon hyvinvointi, linkitetään yhä useammin elämyksellisyyteen. Erityisesti suomalaisen saunaelämyksen voidaan nähdä kasvattavan suosiotaan, sillä esimerkiksi löylyn heittäminen yleistyy jatkuvasti. Lue lisää aiheesta interbadin tiedotteesta.

Sauna from Finland toivottaa kaikki tervetulleeksi interbadin osastollensa B 16 hallissa 8!

Lisätietoja:

Satu Freyberg
Kansainvälistymisen asiantuntija, Sauna from Finland
Puh: 0400 966 112
Email: satu@saunafromfinland.fi

 

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste