Sauna from Finland palkitsi aktiiveja vuosien varrelta

Sauna from Finland täytti tänä keväänä 13-vuotta ja sen vuoksi halusimme palkita joitain vuosien varrella aktiivisesti mukana olleita henkilöitä kunniakirjoilla. Kunniakirjat jaettiin 7.6.2022 World Sauna Forumin iltatilaisuudessa.

Sauna from Finland ry on jo pitkäikäinen yhdistys ja yritysten verkosto, jonka kantava voima ovat sen jäsenet. Verkoston kasvu vaatii aktiivisia toimijoita, joita onneksi yhdistyksessä on ollut mukana useita, jopa koko sen olemassaolon ajan. Sauna from Finland halusi kiittää aktiivisia jäseniään sekä muita verkostoon kuuluvia, jotka ovat erinomaisesti ja pyyteettömästi tukeneet ja auttaneet yhdistyksen työntekijöitä sekä muita jäseniä.

Tunnustukset aktiivisuudesta verkostossa saivat:

Sauna from Finland

Sauna from Finland ry:n jäsenyys kannattaa

Sauna from Finlandin yritysverkosto on suomalaisen saunaelämysalan tärkein yhteisö, jossa tehdään tuloksellista yhteistyötä. Sauna from Finland on valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti näkyvillä eri medioissa ja sen työntekijät auttavat jäseniä kehittämään palveluitaan ja tuotteitaan.

Sauna from Finland

Aktiivisesti yhdistyksen toiminnassa mukana olemalla saa lisänäkyvyyttä omalle brändilleen, löytää uusia verkostoja sekä kehittää omaa saunaliiketoimintaansa. Jäsenmäärämme kasvaa vuosittain ja kokonaan uusia alan yrityksiä liittyy verkostoon heti alusta alkaen, joten alan uusista tuulista voi pysyä koko ajan perillä. Monet ovat löytäneet verkoston kautta jopa uusia ystäviä, joten toiminta ei pyöri vain bisnekset mielessä. Jäsenet saavat myös ajankohtaista tietoa ja materiaaleja käyttöönsä jatkuvasti.

  1. Autamme luomaan elämäsi saunakontaktit! Ideat ja innovaatiot syntyvät yhteisten oivallusten kautta.
  2. Teemme sinut tutuksi. Sauna from Finland -brändi on merkki siitä, että olet uskottava ja luotettava sauna-alan toimija.
  3. Tuemme yrityksesi liiketoiminnan kehittämistä. Ota hyöty irti uusimmasta toimialatiedosta ja tarjoa asiakkaallesi maailman paras suomalainen saunaelämys!

Liity Sauna from Finlandin jäseneksi tästä lomakkeesta ja me esittelemme sinut verkostolle. Tervetuloa mukaan tapahtumiimme sekä oppimaan lisää saunaelämysalan hienoudesta!

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste