Sauna from Finland niittää mainetta maailmalla: lue kansainvälistymisryhmän kevään kuulumiset

Sauna from Finlandin kansainvälistymisryhmä on tiivis, noin 30 yrityksen tiimi, joka tähtää kansainvälisille hyvinvointimarkkinoille tavoitteena näkyvyys ja asiakkaiden löytyminen ryhmän yrityksille.

Yhteinen Sauna from Finland- brändi, verkoston tuki ja markkinointitoimenpiteet tuovat näkyvyyttä ja jalansijaa kansainvälisillä markkinoilla. Nettisivu www.saunafromfinland.com on julkaistu useilla eri kielillä, kuten englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja venäjäksi. Kansainvälistymisryhmän vetäjä Satu Freyberg listaa eri toimenpiteitä tyytyväisenä.

– Vastaamme päivittäin yhteydenottoihin eri puolilta maailmaa ja teemme markkinointia potentiaalisille asiakasryhmille mm. sosiaalisen median ja kuukausittaisen uutiskirjeen kautta. Vuoden alkupuoliskolla laadittiin laaja artikkelisarja saunan terveysvaikutuksista ja tämä herätti paljon kansainvälistä kiinnostusta. Järjestämme tilaisuuksia sekä osallistumme kv-ryhmän yrityksiä edustaen monenlaisiin tapahtumiin.

Sauna from Finlandin kumppaniverkostoa löytyy Euroopan lisäksi myös Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Nämä kontaktit ovat ryhmän tukena ja suomalaisen saunaosaamisen viestin viejänä.

Sauna from Finland jäsenyrityksineen esillä Taiwanista Pariisiin

Alkuvuoden merkittävin tapahtuma järjestettiin Pariisissa, jossa Sauna from Finland oli kunniavieraana liki 30 000 ammattilaisen hyvinvointi- ja kauneusalan tapahtumassa. Mukana oli kymmenen kansainvälistymisryhmän yritystä ja sen lisäksi yhtä monen muun yrityksen tuotteita oli tapahtumassa mukana. Tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja Suomi ja suomalainen saunaelämys kiinnosti ranskalaista yleisöä.

Kesäkuun alussa vahvassa roolissa Taiwanissa järjestetyssä pohjoismaalaisteemaisessa hyvinvointitapahtumassa, jonka järjesti jäsenemme Seth Ascetic /Taiwan Sauna association. Tapahtuma tarjosi hyvää näkyvyyttä ja markkinointitukea suomalaiselle saunalle ja yhteistyössä mukana olleille kahdeksalle yritykselle. Myös tilaisuuden jälkeen yritysten tuotteet saavat näkyvyyttä showroomissa ja sekä markkinointitukea kumppanimme kautta.

Tapahtumarikkaan kevään jälkeen ei syyskausikaan näytä laantumisen merkkejä. Satu Freyberg summaa tulevaa:

– Syyskausi käynnistyy kansainvälistymisryhmässä vauhdilla, nimittäin uusi englanninkielinen saunaelämyksen laatukäsikirja ilmestyy, Ähtärin saunamaailman rakentaminen käynnistyy ja siihen linkittyvä suomalaisen saunaelämyksen vienti Kiinaan koskettaa montaa ryhmäläistämme. Lokakuussa järjestetään jo kolmatta kertaa World Sauna Forum ja tämän yhteydessä järjestetään koulutustilaisuuksia ja kansainvälinen matchmaking-tapahtuma.

Yksi syksyn keskeisimmistä kohteista on Aquanale-messut Saksassa Kölnissä.

– Kv-ryhmän yritykset esittelevät suomalaista saunaelämystä Kölnin keskustassa 1-3.11. Iso joukko yrityksiä on mukana myös Aquanale- messuilla 5-8.11. Joulukuulle on suunniteltu markkinointitilaisuudet Washingtoniin ja New Yorkiin tähtäimessä suomalaisen saunan vahva brändääminen USA:ssa.

Lisätiedot kansainvälistymisryhmän toiminnasta:

Satu Freyberg, satu@saunafromfinland.fi ja puh: 0400 966112.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste