Sauna from Finland 5-vuotta

Sauna from Finland ry:n aktiivinen yritysverkosto on toiminut jo viisi vuotta suomalaisen saunaelämyksen hyväksi. Verkosto kasvaa koko ajan yrityksillä, joiden toiminta yhtyy jollain tapaa saunaan. Sauna from Finlandin tavoitteena on luoda suomalaisesta saunakokemuksesta maailman paras!

banneri_583 X 300_UUSIN-02Sauna from Finlandin jäsenet kokoontuvat säännöllisesti eri puolilla maata järjestettäviin tilaisuuksiin etsimään uusia ideoita, kumppaneita ja toimintamalleja, edistämään saunakulttuuria ja kuulemaan tuoreista saunainnovaatioista. Tänä vuonna erityisteemana on saunaelämyksen laadun parantaminen muun muassa laatukriteeristön määrittelyn avulla.

Jäsenverkostoon kuuluu sauna- ja kiuasvalmistajia, saunatuotteita ja -palveluita tarjoavia yrityksiä, majoitus- ja ohjelmapalveluyrittäjiä, liiketoiminnan kehittämiseen, hyvinvointiin ja muotoiluun erikoistuneita toimijoita sekä yhdistyksiä.

Päätimme juhlistaa viittä toimintavuotta kilpailun merkeissä. Vastaamalla tutkimukseemme, jonka aihe on sauna elämyskohteena, voit voittaa upean, viiden tähden saunaelämyksen valitsemassasi kohteessa!

Kilpailuun osallistui 340 henkilöä ja voittajaksi Levin Mielenvalkeaan arvottiin Petri P. Helsingistä. Onnea Petri!

Sauna from Finland kysely

Lisätiedot:

Sauna from Finland ry

Toiminnanjohtaja Carita Harju

040-566 2481

carita@saunafromfinland.fi

 

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste