Sauna from Finland Slush Sauna Villagen yhteistyökumppaniksi!

Slush kävijät pääsevät tänä vuonna testamaan suomalaisia saunoja ja tutustumaan suomalaiseen saunakulttuuriin tapahtumassa kahden päivän ajan.

Sauna from Finland on Slushin yhteistyökumppani ja mukana järjestämässä tapahtumaan Sauna Villagea. Sauna from Finland jäsenyrityksistä tapahtumassa ovat mukana Boatsauna, EcoFurn, Eräkämppä, Harvia, Kuumalähde, Lumene ja Narvi.

Kasvuyritystapahtuma Slush järjestetään jo kymmenettä kertaa 30.11.–1.12.2017. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja Sauna Village sijoittuu ulos, pohjoisen sisäänkäynnin läheisyyteen.
Sauna Villagessa pääsee testaamaan kuutta erilaista saunaa, sekä ulkoporeallasta ja viikinkipaljua.

”Sauna-ala on ylpeä, että saa olla osa Slush-tapahtuman elämyksellisyyttä. Suomalainen sauna ja aito suomalainen saunaelämys kiinnostaa varmasti kasvuyrittäjiä ja koko tapahtuman yleisöä. Saunaelämyksen rentouttavat ja terveydelliset vaikutukset synnyttävät varmasti myös uusia ideoita ja kasvuyrityksiä kasvaville hyvinvointimarkkinoille. Tapahtuman aikana saunat tarjoavat monipuolisen ympäristön verkostoitua rennolla tavalla. Sauna from Finland ry ja Slush tuovat kaksi S-kirjainta lisää suomalaisuuden ytimeen sisuun, saunaan ja Sibeliukseen”, toteaa Carita Harju Sauna from Finland ry:stä.

Tämän vuoden tapahtuman 20 000 lippua on myyty loppuun, jäljellä on enää rajattu kiintiö lippuja sijoittajille ja kasvuyrityksille. Ulkomailta on tulossa noin 10 000 ihmistä 130 eri maasta. San Franciscosta Slush tuo osallistujia yksityislennolla suoraan Helsinkiin. Lennolla on mukana monia nimekkäitä pääomasijoittajia ja teknologiamaailman vaikuttajia.

Tutustu tapahtumaan: http://www.slush.org/sauna-village/

Lisätietoa yhteistyöstä:

Carita Harju
Toiminnanjohtaja
Sauna from Finland
Tel+358 40 566 2481
Mail carita@saunafromfinland.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste