Oulun Löylyttämö heitti lissää löylyä sauna-alan yritysten liiketoimintaan

lissaa loylya_muokattu
Oulussa vietettiin kesäkuun alkupuolella Saunaviikkoa, joka huipensi alueen yrityksille suunnatun, puolen vuoden Löylyttämö-valmennuksen. Monialainen valmennus kokosi 13 sauna-alan yrittäjää ja yhdistystä kehittämään omia palvelujaan, elämyksiään ja tuotteita. Valmennusta koordinoi ja resursoi BusinessOulu.

Valmennusta veti Sparraustehdas ja Pekka Krook. Sauna from Finland oli vahvasti vaikuttamassa valmennukseen, johon sisältyi viisi valmennuspäivää. Niissä testattiin ja kehitettiin sauna-alan yrittäjien tuotteita ja innovaatioita. Jokainen tapaamiskerta piti sisällään myös saunomisen, joten testaaminen tapahtui oikeassa kehittämisympäristössä.

Löylyttämö-valmennuksen päättänyt Saunaviikko oli niin BusinessOululta kuin osallistuneilta yrityksiltä iso ponnistus. Viikko keräsi noin 700 tyytyväistä kävijää, jotka pääsivät tutustumaan mm. Peuhun kartanoon, Intiön vesitorniin, Kesän saunaan, saunajurttaan ja savusaunaan Rokualla. Viikko päättyi Nallikarin saunaretriittiin. Myös Original Sokos Hotel Arina osallistui viikkoon avaamalla asiakassaunansa oven kaikille oululaisille keskiviikkoaamun yrttisellä elämyksellään.  Sauna from Finland ja BusinessOulu järjestivät perjantaina saunaseminaarin ”Lissää löylyä”. Keskusteleva seminaari avasi laajasti sauna-alan yrittämisen mahdollisuuksia ja valoisaa tulevaisuutta.

lissaa loylya3_muokattuLöylyttämö-ryhmässä kehitetään yhteisvoimin
Löylyttämö on yrityksiä aktivoiva ja verkostoiva valmennusmalli. Luottamuksellisessa ja rennossa ilmapiirissä kehitetään yhdessä kunkin yrityksen omaa liiketoimintaa. Pääpaino on uusissa innovaatioissa. Monialaisessa ryhmässä saadaan esiin tuotteistamisen ja kehittämisen kannalta ratkaisevat kommentit. Valmennus kannustaa yrittäjää ylittämään rajansa ja fokusoimaan liiketoimintaansa. Tavoitteena sauna-alallakin on kasvava ja kannattava liiketoiminta. Voimakkaasti kasvavat globaalit hyvinvointimarkkinat avaavat tähän erinomaisen mahdollisuuden.

Sauna from Finland ry on hakemassa aktiivisesti lisää Löylyttämö-ryhmiä muualta Suomesta. Keskusteluja on käynnissä Etelä-Pohjanmaalla, Koillismaalla ja Pohjois-Karjalassa, jossa pidetään sauna-alan liiketoimintaa käsittelevä tilaisuus 30.8.2016. Oulun Löylyttämön ja Saunaviikon jatkosta on myös keskusteluja käynnissä.

Mikäli sinua kiinnostaa sauna-alan yritysten kehittäminen Löylyttämö-valmennusmallilla, niin yhteyshenkilö on Pekka Krook, 045 631 8384, pekka.krook1(at)gmail.com.

Oulun Löylyttämöön osallistuneet yritykset: Eerolan maatila, Season store/Saunavaunut, Aito Ote, Hyvinvointi Kaarnikka, Oulun rantasaunaseura, Intiön vesitorni, Peuhun kartano, Ravintola Nallikari, LVI-Sasto Oy/Saunaconsulting, Stelon Oy, Rokuan Lomahuvilat, Rokua Health & Spa ja Nikama Design.

BusinessOulusta mukana olivat Heikki Tunkkari, Jyrki Kemppainen ja Jenni Tuomela. Saunaviikon tuotti Niina Jortikka ja valmennuksesta vastasi Pekka Krook.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste