Original Sokos Hotel Puijonsarveen Sauna from Finlandin sertifioma saunamaailma

Kuopion kattojen, mualiman navan yläpuolelle luodulle Original Sokos Hotel Puijonsarven saunamaailmalle on juuri myönnetty Sauna from Finland-sertifikaatti. Sertifikaatti takaa aidon ja laadukkaan suomalaisen saunakokemuksen hotellin vieraille. Puijonsarven saunassa vieraat pääsevät kokemaan aistillisesti vahvan suomalaisen saunaelämyksen lumoavassa ympäristössä kera paratiisimetsän äänien. Hotellin Ilo, Onni sekä Rauha- saunat tarjovat puhdistusta, rentoutusta ja hyvinvointia koko keholle sekä mielelle. Paratiisimaisen lumoavan saunamaailman Puijonsarveen on luonut Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekman. Jaanan kaunis kädenjälki näkyy myös hotellin juuri uudistetussa vastaanotossa, Lobbyssa sekä alkusyksyllä avattavassa tapahtumatilassa.

Suurimmat päätökset ovat aina syntyneet saunan lauteilla. Sokos Hotellien Original-ketjussa kokousvieraille on tarjolla 95 yleistä saunaa ja 239 saunallista huonetta.

Kehitystyön kautta Original by Sokos Hotels haluaa olla suomalaisen saunakulttuurin edelläkävijä ja tarjota laadukkaan saunan osaksi jokaisen, niin hotelli- kuin kokousvieraansa asiakaskokemusta.

Sertifioinnin jälkeen saatava Authentic Finnish Sauna Experience -merkki tarkoittaa, että hotellin asiakkaat saavat yhden maailman parhaista suomalaisista saunaelämyksistä. Jokainen merkin saanut sauna on auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden, turvallisuuden ja rentoutumisen näkökulmista.

Sauna jos joku on suomalainen kokemus, ja ulkomaisille vieraille usein se kaikkein elämyksellisin Suomi-muisto. Hotellisauna yhdistää myös paikalliset ja hotellivieraat, sillä sauna on hyvin sosiaalinen kokemus. Saunassa on kautta historian tehty ne isoimmat päätökset niin politiikassa kuin talouselämässäkin.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste