Original Sokos Hotel Kupittaan näköalasaunoille laatusertifikaatti

Original Sokos Hotel Kupittaa on uusi, elämyksellinen erilaisten ihmisten kohtaamispaikka. Kesällä 2020 avattu hotelli sijaitsee Kupittaan aseman kyljessä, Turun keskustan välittömässä läheisyydessä.

Kupittaan hotellissa on 196 modernia hotellihuonetta. Makuelämyksiä tarjoavat Bistro, Deli, sekä kattoterassi-baari Kuppis. Kuppis sijaitsee saunojen ja kuntosalin kanssa samalla tasolla yhdeksännessä kerroksessa, josta näköalat ovat Turussa vertaansa vailla. Original Sokos Hotel Kupittaa toivottaakin tervetulleeksi käymään yöpyjien lisäksi myös vieraat, jotka haluavat esimerkiksi saunoa laadukkaissa tiloissa tai työskennellä virkistävässä ilmapiirissä.

Tänä vuonna avattu hotelli halusi heti alkuun laittaa kuntoon myös saunatilansa, niin kuin moni muukin Sokos Hotels -ketjun kohde.

”Saunaelämys on oiva tapa rentoutua ja unohtaa päivän kiireet. Meillä Kupittaalla puitteet ovat jo itsessään niin upeat, että halusimme ehdottomasti lähteä kehittämään niiden ympärille lisäelementtejä”, kertoo hotellipäällikkö Heidi Sukari.

Saunatiloista alettiin rakentamaan kokonaista elämystä tuotteistamisen kautta. Tilojen kehittämisessä keskityttiin muun muassa moniin erilaisiin yksityiskohtiin. Esimerkiksi valaistuksen säädöllä tekee paljon ihmeitä tunnelman muokkaamiseen. Kupittaan saunaelämyksen yksi valttikorteista on mahdollisuus vilvoitella löylyttelyn välissä yhdeksännen kerroksen terassilla.

Kuva: Original Sokos Hotel Kupittaa
Laadukkaat näköalasaunat nauttivat vieraiden suosiota

Saunaelämyksen kehittämisen jälkeen hotelli on saanut hyvää palautetta asiakkailta. Sukari kertoo, että he ovat erityisesti saaneet paljon kiitosta upeista maisemista, joita voi ihailla saunoilta. Myös laadukkaat Sauna from Finlandin jäsenyrityksen, Dermosilin, peseytymistuotteet elämyksen yhteydessä ovat olleet saunojien mieleen. Kupittaan saunoilla löytyy lisähemmotteluun kuorintavoiteita, naamioita ja saunatuoksuja.

Heidi Sukarin mukaan Kupittaalla jatkokehitystä tehdään koko ajan ja mietinnässä on erilaisia vaihtoehtoja. Keskiössä pysyy tietenkin elämyksellisyyden lisääminen. Tuotekehityksen puolella halutaan yhdistää maut vahvemmin saunaelämyksen osaksi. Kehitteillä onkin elämyspaketti, joka sisältää aamiaisen lisänä aamusaunan.

Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju on hyvin iloinen, että Turun seudulta löytyy nyt jo useampi laadukas hotellisauna.

”Vuoden alussa saimme kunnian ojentaa Turussa sijaitsevalle Original Sokos Hotel Wiklundille laatusertifikaatin, ja nyt jo toiselle turkulaiselle Sokos Hotellille eli Kupittaalle myös URBAN-sertifikaatin. On hienoa kuitenkin, että hotellien saunat eroavat hyvin paljon toisistaan ja ovat uniikkeja erilaisin tavoin. Tämä tekee Turun laatusaunavalikoimasta värikkäämmän.”

Lisätietoa hotellista: www.sokoshotels.fi/fi/turku/original-sokos-hotel-kupittaa

Lisätietoa Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatista täältä.

Yhteystiedot:

Heidi Sukari
Hotellipäällikkö
Original Sokos Hotel Kupittaa
Puh. +358 (0)50 400 4646
Email: heidi.sukari@sok.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste