Original Sokos Hotel Ilvekselle ensimmäisenä hotellina saunaelämysten laatusertifikaatti

Original Sokos Hotel Ilves vastaanotti maailman ensimmäisenä hotellina tasokkaista saunapalveluista kertovan Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin tänään 14.6.2016. Sauna from Finland -yhdistyksen myöntämä laatusertifikaatti osoittaa hotelli Ilveksen tarjoavan vierailleen saunaelämyksen, joka on maailman kärkiluokkaa.

Original Sokos Hotel Ilveksen spa-osasto on kahden vuoden aikana läpikäynyt mittavan kehitystyön, joka alkoi sauna- ja allastilojen kokonaisvaltaisella uudistuksella keväällä 2014. Yhteistyö Sauna from Finland -yhdistyksen kanssa alkoi vuosi sitten.

”Monessa hotellissa on saunatilat, mutta niiden kehittäminen on usein jäänyt muiden palveluiden varjoon. Hotelli Ilves on edelläkävijä, joka lähti rohkeasti mukaan kokonaisvaltaisen ja moniaistisen saunaelämyksen kehittämiseen. Laatusertifikaatin takana on pitkäjänteinen työ saunakokemuksen parantamiseksi”, kertoo Sauna from Finland -yhdistyksen toiminnanjohtaja Carita Harju.

Hotelli Ilves toimii Sokos Hotels -ketjun pilottihotellina määrittelemässä, mistä asioista laadukas saunaelämys koostuu. Suomalaisen saunaelämyksen puolesta työtä tekevän Sauna from Finland -yhdistyksen ja hotelli Ilveksen yhteiseen kehitystyöhön liittyy myös laatukriteereihin keskittyvä asiakastutkimus, jossa yli 2 000 ihmiseltä kysyttiin, mitä asioita he arvostavat hyvässä saunaelämyksessä. Tärkeimmiksi asioiksi nousivat muun muassa saunojen puhtaus, tilojen turvallisuus sekä hyvät oheispalvelut.

Sauna from Finland -yhdistys teki virallisen auditoinnin hotelli Ilveksen saunatiloissa lokakuussa 2015, ja sen perusteella saunapalveluja parannettiin vielä entisestään.
Hotelli Ilveksen henkilökunta on saanut saunojen siivouskoulutuksen ja saunatiloihin on muun muassa lisätty opasteita ulkomaisille matkailijoille, joille saunakokemus voi olla ensimmäinen.

”Maailmalla kiinnostus suomalaista saunaa kohtaan on valtava. Haluamme ensiluokkaisilla saunapalveluilla luoda rentouttavan tunnelman myös heille, joille saunominen ei ole ennestään tuttu elämys. Me huolehdimme, että kaikilla saunojilla on helposti saatavilla kaikki tarvittava, kuten pyyhkeet ja raikasta juomavettä. Näin vieraamme saavat keskittyä rentoutumaan pehmeissä löylyissä”, Original Sokos Hotel Ilveksen hotellinjohtaja Irmeli Puolanne toteaa.

Hotellivieraiden lisäksi spa-osaston palveluja voivat käyttää kaikki kaupunkilaiset. Hotelli Ilveksen alimman kerroksen spa-osastolla on uima-allas, poreallas, lasten uima-allas, miesten ja naisten saunat sekä erillinen tilaussauna. Spa-osaston yhteydessä vierailijoita palvelee aulabaari, josta saa virvokkeita ja pientä välipalaa. Hotellin kuntosali on myös spa-osaston läheisyydessä. Lisäksi hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevan Maisema-kabinetin yhteydessä on tilaussauna.

Lue lisää Sauna from Finlandin laatusertifikaatista.

Lisätietoja medialle:
Hotellinjohtaja Irmeli Puolanne, Original Sokos Hotel Ilves, p. 0400 859 278, irmeli.puolanne@sok.fi

Toiminnanjohtaja Carita Harju, Sauna from Finland, p. 040 566 2481, carita@saunafromfinland.fi

Original Sokos Hotel Ilves on 19-kerroksinen tapahtumatalo keskellä Tampereen vilkasta elämää. Tänä vuonna 30 vuotta täyttävä hotelli Ilves sijaitsee Tammerkosken rannalla aivan kaupungin ytimessä. Hotellin kantavana teemana on sen pitkästä, merkittävästä historiasta juurensa juontava tamperelaisuus ja sydämellinen palvelu. Modernia ja ylellistä mukavuutta tarjoava Ilves palvelee mutkattomasti ja monipuolisesti niin majoitus-, kokous- kuin ravintolavieraiden erilaisia tarpeita. www.sokoshotels.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste