Lauantaisauna juhlistaa suomalaisen saunan päivää

Suomalaisen saunan päivänä 9. kesäkuuta, Lauantaisauna™ kutsuu ihmiset nauttimaan saunaperinteistä ja -palveluista. Sauna from Finland ry:n organisoimassa tapahtumassa nostetaan esiin suomalaisia sauna-alan yrittäjiä ja samalla tarjotaan elämyksiä saunan ystäville.

– Sauna kuuluu vahvasti suomalaiseen kulttuuriin ja Suomi tunnetaan maailmalla saunahulluna kansana, mutta kaikilla suomalaisillakaan ei ole kokemusta esimerkiksi perinteisestä savusaunasta tai turvesaunasta ja -hoidoista, sanoo Sauna from Finland ry:n toiminnanjohtaja Ari Ålander.

Lauantaisauna™ tarjoaakin hyvän mahdollisuuden tutustua erilaisiin saunakohteisiin sekä samalla saada uusia ja inspiroivia saunakokemuksia. 9. kesäkuuta Lauantaisaunakohteissa voi esimerkiksi käydä telttasaunassa tai turvesaunassa, kokeilla saunayogaa tai nauttia kylpylän tunnelmasta.

Tulevassa Lauantaisaunassa™ löytyy sopivia saunakohteita sekä lapsiperheille että hemmottelua ja saunaelämyksiä hakeville miehille ja naisille. Tapahtumassa sauna-alan yrittäjiä on mukana kymmenkunta. Mukana ovat ainakin Kylpylähotelli Peurunka, Kivitasku, Savutuvan Apaja, Metsäkansan Ainola, Lutakon Leidi sekä Varjolan tila. Lisäksi Jyväskeskuksen Rosson Saunabar-terassilla voi nauttia kaupunkimiljöössä toisenlaisesta saunatunnelmasta.

Lauantaisaunan™ tarkoituksena on elvyttää suomalaista lauantaisaunaperinnettä ja sen yhteisöllisyyttä, lisätä sauna-alan yrittäjien tunnettuutta ja kertoa erilaisista saunaan liittyvistä palveluista. Lauantaisaunassa™ yksittäiset asiakkaat voivat esimerkiksi tutustua sellaisiin saunapalveluihin, joita tarjotaan normaalisti vain tilauksesta ryhmille. Tapahtuma on oiva tapa tutustua erilaisiin yrittäjiin sekä heidän tuotteisiin ja palveluihin.

Tapahtuman ohjelma ja aikataulut löytyvät verkkosivuilta www.lauantaisauna.fi

 

Lisätietoja:

– Ari Ålander, toiminnanjohtaja, Sauna from Finland ry, p. 040 520 8452, ari@saunafromfinland.fi

– Tuulia Härkönen, Sauna from Finland ry, tuulia@saunafromfinland.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste