Koe urbaaneja saunaelämyksiä Suomessa

Hotellin saunaelämystä kehittäessä yksi ensimmäisiä ajatuksia on, että miten urbaani saunaelämys kaupunkiympäristössä voi kilpailla perinteisen mökkisaunan kanssa. Tosiasiassa sen ei kuitenkaan tarvitse kilpailla, sillä hotellisaunaelämyksen odotetaan yleisestikin olevan erilainen.

Sokos Hotelsin asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan, urbaanin hotellisaunan laatutasoa nostavat puhtaus sekä esimerkiksi erilaiset tuotteet, makuvedet tai pesuaineet. Ohjeistaminen saunaelämyksen käyttöön heti sisäänkirjautumisen yhteydessä myös herättelee kiinnostusta.

Hotellisaunaelämyksessä arvostetaan seuraavia asioita:

  1. Tehokasta rentoutumista, peseytymistä sekä terveyshyötyjä
  2. Saunassa vietetään aikaa läheisten kanssa ja jutellaan myös tuntemattomille.
  3. Sauna tuottaa nautintoa, auttaa irrottautumaan arjesta ja on miellyttävän näköinen.
  4. Eettisyys, lempeät löylyhetket ja saunan kulttuuriperinne

Seuraavat Suomessa sijaitsevat urbaanit hotellisaunaelämykset ovat viime kuukausina todistaneet jatkaneensa elämyksen kehittämistä edelleen uusimalla Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatusertifikaattinsa.

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi tuo palan pohjoista hyvinvointia urbaaniin ympäristöön. Saunaelämys tarjoaa vieraille rentouttavan hetken, vaikka keskellä vilkasta päivää tai iltaunille rauhoittuessa. Suurin osa huoneista on varustettu omalla saunalla ja monet ylellisellä spa-tilalla.

Lapland Hotels Bulevardissa voit nyt rentoutua ja luoda syvemmän yhteyden kehoosi ja mieleesi uudella Saunafulness @Lapland Hotels -paketilla. Se on kirjailija Carita Harjun luoma menetelmä, joka syventää ja täydentää saunan hyvinvointi- ja terveyshyötyjä.

Original Sokos Hotel Alexandra

Jyväskylässä sijaitsevan Original Sokos Hotel Alexandran saunaosasto on todellinen hyvän olon tyyssija. Erilliset löylyhuoneet miehille (Alex) ja naisille (Sandra), kolme poreallasta ja erilaiset Lumenen kosmetiikkatuotteet tuovat arkeen ihanaa hemmottelua. Saunan jälkeisen vilvoittelun aikana voi nauttia raikasta vettä ja tuoreita hedelmiä. Keskisuomalaista luontoa esittävät taulut edustavat rakkautta kotikaupunkia kohtaan.

Tomi Tuuliranta

Original Sokos Hotel Villa

Maailman saunapääkaupungissa sijaitsevan Original Sokos Hotel Villan sijainti on aivan loistava. Vanhaan viljamakasiiniin rakennetussa hotellissa design ja kädentaito ovat läsnä saunaelämystä myöten. Sauna on asiakkailta saanut kiitosta muun muassa pehmeistä löylyistä, kauniista ja harkitusta valaistuksesta sekä jopa naisten pukuhuoneen upeasta Pispala-taulusta.

Original Sokos Hotel Villa
Original Sokos Hotel Seurahuone Kotka

Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Kotkan Original Sokos Hotels Seurahuoneella nautitaan lempeistä löylyistä kaupungin kattojen yläpuolella ja kaikista kolmesta asiakassaunasta avautuukin upea kaupunkinäkymä. Meriaiheisen hotellin suomalaiset ja perinteikkäät saunat tuovat arkeenkin pienen juhlahetken.

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Original Sokos Hotels Royal Vaasan 11. kerroksessa sijaitseva suurikokoinen sauna on rentouttava ja sieltä avautuvat näkymät Pohjanlahdelle sekä kaupungin keskustaan. Elämyksen ohessa on myös löylyttelyn väliseen virkistykseen sopiva sisäuima-allas. Ikkunoista tulvii päivänvaloa, tunnelmaa luo valaistu taustaseinä ja saunan jälkeen on mahdollista vilvoitella virvokkeiden ja pienen syötävän kanssa Vaasan yläpuolelle avautuvalla terassilla.

Esa Siltaloppi / Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Original Sokos Hotel Wiklund

Original Sokos Hotel Wiklundin katon alta löydät runsaan ravintolatarjonnan, hemmottelevat hoidot, luovat ja innostavat kokoustilat sekä ostosmahdollisuudet. Hotellin Wihta-sauna on rakennettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Muotoillut, aurinkotuolimaiset riippulauteet kutsuvat nauttimaan löylyistä ja saunan oleskelutila huokuu koko hotellin tavoin trendikkyyttä.

Original Sokos Hotel Wiklund

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste