Joulusauna kaikilla aisteilla — vinkkejä ikimuistoiseen joulusaunaan

Joulusauna kuuluu monelle joulun tärkeimpiin perinteisiin. Kun on aika rauhoittua joulun viettoon, auttaa sauna rentouttamaan sekä mielen että kehon. Listasimme vinkkejä joulusaunaan, joka hemmottelee kaikkia aisteja.

Ihon puhdistus ennen saunaa

Iho on tärkeää puhdistaa ennen saunaa. Usein talvella kylmä ulkoilma yhdistettynä kuivaan sisäilmaan johtaa ihon kuivumiseen. Rimita Green on tehnyt täydellisen joulupaketin ihoa hemmottelevista, kevyesti vaahtoavista öljyputsareista. Öljyt on saatu puhtaasta suomalaisesta luonnosta ja nämä tuotteet ovat orgaanisia ja vegaaneja. Tuotteet on myös suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Rimita Green/ rimitagreen.com

Joulusauna tuoksuu metsältä

Suomalaisen metsän tuoksu voi uupua kaupunkikotien sähkösaunoista, mutta yllättävänkin helposti voit tuoda autenttisen tunnelman elämykseen. Saunatuoksu pusseja löydät esimerkiksi Nystad Sauna Companyltä ja Relax Saunalta. Nystad Sauna Companyn Forest Bath Gift Set on täydellinen lahja niin itselle, kuin ystävälle. Setti sisältää kolme erilaista metsätuoksua. Parhaimman tuoksun saat aktivoimalla tuoksupussin ensin kiehuvan veden avulla ja sen jälkeen lisäämällä pussin ja veden kiuluveden joukkoon. Kun heität vettä kiukaalle, sulje silmäsi ja voit kuvitella olevasi keskellä suomalaista metsää.

Nystad Sauna Company/ nystadsauna.fi

Nystad Sauna Companyltä löydät myös ihanat hemmottelevat paketit esimerkiksi jalkahoidon tekemiseen omassa saunassa. Forest Bath Gift Set sisältää kolme aisteja hemmottelevaa käsi/tai jalkahoitoon tarkoitettua pussukkaa. Tuotteet sisältävät mm. Himalajansuolaa ja piparminttua.

Sauna from Finland

Vilvoittelu välissä virkistää

Saunomisen välissä vilvoittelun voi hoitaa joko viileällä suihkulla, vilvoittelemalla hetken ulkona tai jopa käymällä avannossa. Mikäli suuntaat ulos, hyvät ja luistamattomat jalkineet ovat tärkeät. Lahtiset tekevät persoonallisia ja ekologisia huopatuotteita nyt jo 100 vuoden kokemuksella! Huopatossujen pohja pitää kovallakin pakkasella jalat tiukasti maassa ja varpaat lämpimänä.

Päälle voit kietaista vaikka kauniin ja käytännöllisen Lapuan Kankureiden kylpytakin tai pyyhkeen. Pellava imee kosteutta erittäin tehokkaasti, mutta tuntuu silti iholla kuivalta. Lapuan Kankureiden kylpytakit on suunniteltu pienintäkin yksityiskohtaa myöden tuomaan äärimmäistä mukavuutta käyttäjälleen. Lapuan Kankureiden pyyhkeet ja kylpytakit ovat pehmeitä ja mukavia iholla.

Sauna from Finland

Rentoutuminen jatkuu pehmeisiin pyyhkeisiin kääriytyneenä

Kaikki meistä tietävät miten inhottavaa on vetää epämukavat vaatteet heti päälle joulusaunan jälkeen. Onneksi kotonaan tutussa seurassa ei välttämättä tätä tarvitse tehdä! Suomalaisilta tekstiiliyrityksiltä löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja kylpypyyhkeistä ja -takeista tossuihin, joissa on mukava jatkaa joulun viettoa saunan jälkeen. Lindentex valmistaa uniikkeja pyyhkeitä jotka pysyvät varmasti päällä. Lahtisten huopatossut sopivat pihasaunalta kodille kävelyyn keskellä talveakin. Märät hiukset on mukava kääriä niille tarkoitettuun hiuspyyhkeeseen, näitä löytyy esimerkiksi Luin Livingiltä.

Lindentex Oy/ Lindentex.fi

Ei saunomismahdollisuutta jouluna?

Joulusaunaan pääsee Suomessa monessa paikkaa vaikkei itse pyhien aikaan olisikaan mahdollisuutta itse lämmittää saunaa. Seuraa myös Sauna from Finlandin tapahtumakalenteria, johon päivitämme ympärivuotisesti eri sauna-alan tapahtumia sekä verkostomme jäsenten avoimia saunailtoja.

Rentouttavaa joulun aikaa kaikille ja muistakaa hemmotella itseänne!

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste