Hullun Poron MielenValkea sai Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin

Tiedote 20.11.2015

Sauna from Finland ry on myöntänyt Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin MielenValkean hyvinvointisauna Lumelle. MielenValkean Hyvinvointisauna Lumi toteuttaa aidon suomalaisen saunaelämyksen ydinarvoja jotka ovat aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus sekä hyvinvointi.

MielenValkean hyvinvointisauna Lumi murtaa käsitykset perinteisestä klassisesta löylyhuoneesta monipuolisuudellaan. Hyvinvointisaunassa voi harjoittaa Saunayogaa, joka on kansainvälisestikin tunnustettu laji. Perinteisen saunajoogan myötä harjoittelu vietiin MielenValkeassa astetta pidemmälle. MielenValkean hyvinvointisaunassa on lämmönkestävä screeni ja äänentoistolaitteet, joilta saunan käyttäjä saa virtuaalisesti ohjeet saunayogaan. Saunaan mennessä valitaan haluttu ohjelma: rentouttavaa, vahvistavaa tai niska-hartia -seudulle suunnattua harjoittelua.

– Mieli lepäsi ja keho rentoutui virtuaalisessa saunayogassa, mutta sauna toimii myös perinteisenä suomalaisena saunana harjoituksen jälkeen. Lisäksi MielenValkean tilat, rauhallinen ympäristö ja erilaiset saunatuotteet kruunasivat saunaelämyksen, sauna-auditoijat Carita Harju ja Piija Äijänen kertovat.

Monivuotinen hyvinvointipalvelujen kehittämistyö näkyy

Hullu Poro Oy on jo pitkään tehnyt töitä saunan ja hyvinvointipalvelujen tuotteistamiseksi, jotta yhä useampi kävijä löytäisi Leville ympäri vuoden. MielenValkea nimi kuvaa sitä tuntemusta, joka syntyy ihmisen suodessa aikaa itselleen: keholleen ja mielelleen. Lapin puhtaassa ilmastossa, hyvää tekevien harjoitusten ja hoitojen voimin ja ystävällisten ihmisten avustuksella MielenValkea tuottaa hyvää, rentoutunutta ja voimaannuttavaa mieltä – mielenvalkeutta.

 – Toivon, että mahdollisimman moni löytää tämän saunahelmen Levin lomansa aikana. Olemme iloksemme huomanneet, että yhä useammat seurueet tilaavat saunajooga lomansa yhteyteen. Lauteilla on viihtynyt niin sukulais- kuin työporukoita. Saunayogan viikkotunnit keräävät saunaan niin paikallisia kuin lomalaisiakin, kertoo saunayogaohjaaja ja MielenValkean tuottaja Sanna Törmi.

Levillä n. 50% matkailijoista on ulkomaalaisia. MielenValkeassa uskotaan, että saunasertifikaatti tuo lisää asiakkaita saunapalvelujen pariin, sillä sertifikaatti on laadun tae ja lisää myös turvallisuuden tunnetta kävijälle.

Autentic Finnish Sauna Experience sertifikaatista saunojen ystävät tunnistavat maailman parhaan suomalaisen saunaelämyksen. Merkki viestii asiakkaille ja henkilöstölle, että saunaelämys on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Sertifikaatti nojaa Sauna from Finlandin jäsenyritysten monivuotiseen laatutyöhön. Sitä voivat hakea saunapalveluita tarjoavat toimijat ympäri maailman.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunaelämys. Verkoston jäsenet omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan vauhdittavat tätä tavoitetta. Kasvavassa verkostossa on jo 150 jäsenyritystä.
Seuraavaa saunayoga viikkotunti pidetään MielenValkeassa ke 7.12. klo 17:30.

Lisätiedot:

Sauna from Finland
Toiminnanjohtaja Carita Harju (kuvapyynnöt)
p. 040-566 2481
carita@saunafromfinland.fi
www.saunafromfinland.fi

Mielenvalkea

Tuottaja
Sanna Törmi
p. +358 (0)50 3153104
sanna.tormi@hulluporo.fi
http://www.hulluporo.fi/hyva-olo/saunapalvelut/mielenvalkeat-2/

levi_8m0a4554_low-res

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste