Hotellin saunasta elämys: ”Meillä halutaan saunoa 24/7”

Sauna on mielikuvia, tunteita ja muistoja. Saunalla on aina uskottu olevan parantava voima ja arjen alhoa lieventävä vaikutus. Voisiko näitä ihastuttavia, rentouttavia ja mieleen jääviä kokemuksia liittää myös hotellikokemukseen? Original by Sokos Hotels Royal Vaasa päätti yllättää ja laittaa lauteet uusiksi – ja samalla paljon muutakin.

Royal Vaasa -hotellissa haluttiin tehdä hotellin saunasta elämys. Sellainen, joka olisi suunniteltu aidosti löylyttelijöille. Hotellissa päätettiinkin hakea Sauna from Finlandin myöntämää Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaattia, joka edellyttää, että sauna ja saunapalvelut ovat maailman huippuluokkaa. Saunaosastolle tehty kuntokartoitus sekä Sauna from Finlandin tarkastuskäynnin tulokset osoittivat, että hotellilla vaihtoon olisi syytä pistää ”sen pienen ja mustan saunan lampun” lisäksi paljon muutakin.

Saunaelämys hotellissa

Original by Sokos Hotels Royal Vaasan saunaosastosta ennalleen jäivät vain ulkoseinät – kaikki muu uusittiin. Uudessa saunaosastossa visuaalisuus on vahvasti mukana: tuloksena on suomalainen kokonaisuus, jonka teemana on rauhoittuminen. Ikkunoista tulvii päivänvaloa, tunnelmaa luo valaistu taustaseinä ja saunan jälkeen on mahdollista vilvoitella virvokkeiden ja pienen syötävän kanssa Vaasan yläpuolelle avautuvalla terassilla. Kohta on aika juhlia avajaisia!

”Haluamme toteuttaa asiakkaille todellisen saunaelämyksen. Sauna from Finlandin tarkastuskäynniltä saimme hyviä vinkkejä paitsi saunaosaston uudistamiseen, myös sopiviin yhteistyökumppaneihin”, Royal Vaasa -hotellin johtaja Ari-Pekka Soini kertoo.

”Sauna from Finlandin vinkkien avulla ymmärsimme ottaa huomioon hyvien löylyjen lisäksi muutkin olosuhteet. Esimerkiksi, miksi me määräisimme, milloin asiakas saa saunoa? Pyrimme siihen, että saunamme on auki 24/7. Lisäksi saunakokemus alkaa nyt hotellihuoneesta, josta asiakas löytää kylpytakin lisäksi pienen saunaoppaan”, Ari-Pekka hymyilee.

Sauna lämmittää

Onhan siinä ajatuksessa, että sauna on lämpiämässä, jotain niin houkuttelevaa, lohdullista ja turvallista. Lämpiää se sauna hotellissakin – hotellivieraille tai muuten vaan vieraisille tulleille. Royal Vaasa -hotellissa saavat nimittäin saunoa muutkin kuin hotellivieraat. Tärkeintä on, että sauna on suunniteltu juuri sille, joka lauteille istahtaa.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste