Hetki Finland vie suomalaisen saunaelämyksen takapihoille ulkomailla

”Matkalaukkuun voi pakata ruisleipää niin paljon kuin mahtuu, muttei saunaa”, kuvailee Janne Oksanen Suomi-ikäväänsä asuessaan yhdessä perheensä kanssa ulkomailla. Nykyään Oksanen asuu taas Suomessa, mutta ajatus aidon ja laadukkaan suomalaisen saunan huolettomasta tilaamisesta omalle takapihalle ulkomailla jäi kytemään. Juuri lanseratun Hetki-ulkosaunan hankkimisesta tehtiinkin niin helppoa ja vaivatonta kuin mahdollista.

Hetki Finland on uusin lisäys suomalaisten yritysten joukkoon, jotka rakentavat ja vievät saunoja Suomesta ulkomaille. Hetken myyntivaltti on ns. avaimet käteen -toimitus. Tällöin asiakas saa saunan kotipihalleen täysin valmiina. Saunan saapumisen ja käyttöönoton välinen aika on merkittävästi lyhyempi Hetken asiakasystävällisen palvelun ja tarkasti mitoitetun tuotteen myötä. Hetki-saunat sopivat normaalikokoiseen rekka-autoon ja konttiin, ja täten ne voidaan lähettää minne vain maailmassa, yhtenä kappaleena.

”Monissa tapauksissa kansainvälisesti toimitettavat ulkosaunat lähetetään pakettitoimituksina, jolloin asiakas itse rakentaa saunan tai palkkaa jonkun sitä varten. Saunan ollessa iso tämä on tietenkin välttämätöntä, mutta Hetki-sauna tarjoaa vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat huolettoman ratkaisun ja varmasti aidon suomalaisen saunaelämyksen”, Oksanen kertoo innovaatiosta.

Ylpeästi suomalainen

Vaikka yrityksen päämarkkinat ovat ulkomailla, on yrittäjä huomannut paljon kiinnostusta urbaanille ulkosaunalle myös Suomessa. Janne Oksaselle oli myös alusta alkaen selvää, että Hetki-saunan suunnittelu ja tuotanto tulisi olemaan Suomessa. Kotimaisuus onkin yksi yrityksen tärkeimmistä arvoista, jotka takaavat tuotteen laadukkuuden. Tuotantomaa ei kuitenkaan ole ainoa laadunvarmistaja, vaan rakennusmateriaalit tekevät myös osansa paketissa. Hetki Finlandin suunnittelutiimi pohti juuri tällaiseen ulkosaunaan parhaiten sopivia materiaaleja, ja päätyivät lopputulokseen, että Hetki-saunan kuuluu olla hirsisauna. Oksanen kehuu materiaalia erityisesti sen terveyshyötyjen sekä pitkäikäisyyden takia.

”Lasiovea ja -ikkunaa sekä kattoa lukuun ottamatta, koko sauna rakennetaan korkealaatuisesta puusta.”

hetki sauna hirsirakenne
Hetki-sauna rakennetaan laadukkaasti yksityiskohtia myöten

Oksanen on käynyt useissa upeissa saunoissa sekä Suomessa, että ulkomailla. Kaikkein rakkaimmat muistot on kuitenkin koettu perheen omassa kotisaunassa. Hetki haluaakin tarjota asiakkailleen henkilökohtaisen ja persoonallisen saunan, jossa rauhoittua ja luoda uusia muistoja.

Kokoa lukuun ottamatta asiakas voi valita saunan värit ja varusteet omien mieltymysten mukaan. Valikoimaa myös kehitetään aktiivisesti. Mallistoon on esimerkiksi sähkökiukaiden lisäksi tulossa puulämmitteisiä vaihtoehtoja.

”Teemme jokaisen saunan tilauksen mukaan, jotta asiakas saa juuri mitä haluaa. Palvelumme ja tuotteemme ovat taattua kotimaista laatua. Levitämme ilolla tätä upeaa hyvinvointikulttuuria maailmalla, yksi Hetki-sauna kerrallaan.”

hetki sauna
Hetki Sauna sopii kaupunkiympäristöön

Yhteydenotot:
Janne Oksanen
Hetki Finland
+358103190190
info@hetkisauna.com

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste