Hämeenlinnan Original Sokos Hotel Vaakuna sai saunasertifikaatin

Uusia laatusertifioituja kohteita tulee jatkuvasti mukaan. Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinnan upea kolmen saunan kokonaisuus sai ensimmäisenä Hämeenlinnassa Sauna from Finland ry:n myöntämän laatusertifikaatin.

Hämeenlinnan Vaakunan korkeuksiin kohoava Tornisauna ei ole vain lempeiden löylyjen tyyssija, vaan se on kokonaisvaltainen elämys – samoin kuin hotellin uudistetut asukassaunat Varikko ja Niemi.

”Saunamme ovat erittäin tärkeä osa hotellimme tarjoamaa elämystä. Haluamme panostaa isosti viihtyvyyteen, oikeanlaisiin löylyihin ja kokonaisvaltaiseen nautintoon”, hotellinjohtaja Jani Aaltonen painottaa.

Sauna from Finland

Vaakunassa on tehty määrätietoista työtä elämyksellisten saunahetkien kehittämiseksi.

”Vaakunan saunatiloissa toteutuvat saunaelämyksen perusarvot puhtaus ja turvallisuus”, mainitsee Sauna from Finland ry:n sauna-auditoija ja hallituksen puheenjohtaja Pekka Krook.

Puhtauden ja turvallisuuden lisäksi Authentic Finnish Sauna Experiencen ydinarvoja ovat aitous, läsnäolo, hyvinvointi, rentous ja moniaistillisuus. ”Moniaistiset arvot toteutuvat Vaakunan saunojen lukuisissa yksityiskohdissa. Esimerkiksi Tornisaunan kokonaisuus on tyylikäs, mutta viihtyisä. Hienot näköalat kohottavat saunojien tunnelmaa – hyvien löylyjen lisäksi”, Krook myhäilee.

Kaupungin korkein sauna

Tilaussauna Tornin tasainen lämpö hellii saunojia. ”Olemme satsanneet vahvasti myös Tornisaunan oleskelutilaan, jota varataan ilman saunaakin. Meillä on Hämeenlinnan korkeimmalla oleva, upea saunakokonaisuus, ja olemme siitä nöyrästi ylpeitä”, Aaltonen hymyilee.

Sauna from Finland

Teksti on lyhennelmä Osuuskaupan 24.10.2019 julkaistusta tiedotteesta. Linkki alkuperäiseen juttuun: https://www.s-kanava.fi/web/hameenmaa/uutinen/lisaa-loylya-hameenlinnan-vaakuna-sai-saunasertifikaatin/5240327_11214

Lisätiedot:

Osuuskauppa Hämeenmaa, hotellinjohtaja Jani Aaltonen, puh. 044 743 3371

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste