Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti Solo Sokos Hotelli Paviljongille

Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti Solo Sokos Hotelli Paviljongille

Sauna from Finland ry on myöntänyt Solo Sokos Hotel Paviljongin asiakassaunoille Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin. Sertifikaatti kertoo, että saunaelämys on mietitty kokonaisuus, joka toteuttaa aidon suomalaisen saunaelämyksen ydinarvoja, joita ovat aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus ja hyvinvointi. Sertifikaatti myönnettiin Sauna – aito suomalainen elämys-kirjan julkistamistilaisuudessa 8.12.2016.

Jyväskylän keskeisellä tapahtumapaikalla Lutakon aukiolla sijaitsevan Hotelli Paviljongin miesten ja naisten saunatiloissa kävijät voivat ihailla Jyväsjärven ylle avautuvia upeita maisemia saunan lauteilla istuessaan. ”Naisten hyvinvointisaunassa hemmotellaan päivittäin muun muassa erilaisilla saunahoitotuotteilla, vihreällä teellä ja naisten lehdillä. Miesten puolella voi löylyjen jälkeen rentoutua vaikka korttia pelaillen tai jääkiekkopeliä seuraten. Saunatilojen vieressä on valoisa ja nykyaikaisilla laitteilla varustettu kuntosali, jossa voi hakea hien pintaan jo ennen saunomista”, kertoo hotellipäällikkö Linda Rastela.

– Monessa hotellissa on saunatilat, mutta niiden kehittäminen on usein jäänyt muiden palveluiden varjoon. Asiakkaat arvostavat hotellisaunomisessa tärkeimmiksi asioiksi muun muassa saunatilojen puhtauden, turvallisuuden sekä hyvät oheispalvelut, kertoo Sauna from Finland -yhdistyksen toiminnanjohtaja Carita Harju. Saunaelämys koostuu niistä asioista, jotka tapahtuvat ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen ja on selvää että vuonna 2012 avatussa Solo Sokos Hotel Paviljongissa on hyvät puitteet, mutta niitä on entisestään paranneltu ja tuotu asiakkaalle saunaelämyksen rentouttavia elementtejä enemmän, Harju kertoo.

Linda Rastelan mukaan saunatiloissa on erityisesti haluttu korostaa aitoa suomalaista saunaelämystä ja tuoda esille Keski-Suomea saunamaakuntana. Saunaa on kehitetty niin sisutuksellisten yksityiskohtien kuin palveluidenkin osalta, unohtamatta yksilöllisyyttä Solo –ideologian ja arvojen mukaisesti. Saunasertifikaatti on osoitus saunaelämyksen eteen tehdystä työstä. Solo Sokos Hotel Paviljonki oli ensimmäisiä hotelleja Suomessa, jossa suomalaista saunaelämystä lähdettiin pilotoimaan erilaisin oppain ja tuottein.

img_2190

Saunojen ystävät tunnistavat Authentic Finnish Sauna Experience-sertifikaatista maailman parhaan suomalaisen saunaelämyksen. Merkki viestii asiakkaille ja henkilöstölle, että saunaelämys on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Sertifikaatti nojaa Sauna from Finlandin jäsenyritysten monivuotiseen laatutyöhön. Laatusertifikaattia voivat hakea saunapalveluita tarjoavat toimijat ympäri maailman. Solo Sokos Hotel Paviljongin sertifikaatti on kolmas hotellisaunaelämykselle myönnetty sertifikaatti.  Aikaisemmin sertifikaatin ovat saaneet Original Sokos Hotel Ilves Tampereelta sekä Original Sokos Hotel Arina Oulusta.

Sauna from Finland -verkoston tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunaelämys. Verkoston jäsenet vauhdittavat tätä tavoitetta omilla tuotteillaan, palveluillaan ja osaamisellaan. Kasvavassa verkostossa on jo 150 jäsenyritystä.

Iltasauna ja jouluglögiä tarjolla Hotelli Paviljongissa saunasertifikaatin johdosta. Avoimet ovet tutustumiskäynnille hotellin asiakassaunoilla 19.12.2016 klo 15-21.

Lisätiedot:

Sauna from Finland

Toiminnanjohtaja Carita Harju

p. 040-566 2481

carita@saunafromfinland.fi

www.saunafromfinland.fi

Kuvapyynnöt:

Heidi Ruotanen
p. 044 201 6582
sauna@saunafromfinland.fi

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Hotellipäällikkö Linda Rastela

p. 050-494 5110
linda.rastela@sok.fi

https://www.sokoshotels.fi/fi/jyvaskyla/solo-sokos-hotel-paviljonki
sauna1

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste