Uusin jäsenyrityksemme on Vuoden luontoyritys 2023

Uusin jäsenyrityksemme Luonkos kehittää, valmistaa ja myy innovatiivista luonnonkosmetiikkaa. Luonkos palkittiin 8.11.23 Luonnontuotepäivillä arvostetulla vuoden luontoyritys tunnustuspalkinnolla.

Luonkosilla on laaja valikoima vedettömiä ja säilöntäaineettomia uudenlaisia ihonhoitotuotteita. Laaja metsämikrobiuute- tuoteperhe on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Luonkosilla on tiivis yhteistyö Astma-, Iho-, ja Allergialiiton kanssa luontoterveyden edistämisessä. Usealla tuotteella on liiton sertifiointi sekä Fi-Natura sertifikaatti.

Luonkos on vuoden 2023 luontoyritys

Vuoden luontoyritys -tunnustus myönnettiin Naantalissa toimivalle Luonkosille tunnustuksena kehittyvästä, luonnontuotteiden mahdollisuuksia esilletuovasta yrittäjyydestä.

Sauna from Finland

Luonkos on innovatiivinen, kasvien käytön perinteitä ja uutta tutkimustietoa sujuvasti yhdistelevä luonnonkosmetiikkayritys, joka toiminnassaan huomioi kestävän kehityksen ja vastuullisuuden kaikki ulottuvuudet. Yritys viestii aktiivisesti eri kanavissa tuoden myönteisellä tavalla esiin luontomme monia mahdollisuuksia. Alan edelläkävijäyritys tähtää vahvasti kasvuun.

– Tavoitteenamme on ollut alusta pitäen kehittää tulevaisuuden kosmetiikkaa ja luoda parempia tuotteita sekä iholle että luonnolle. Haluamme kaikessa toiminnassamme edustaa vastuullisuuden edelläkävijyyttä. Valinnoillamme voimme vaikuttaa parempaan tulevaisuuteen. Vastuullisilla ja ekologisilla tuotteilla on myös valtavasti mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla, toteaa Luonkosin toimitusjohtaja ja perustaja Piritta Fors.

Piritta Fors

– Suomen luonto ja kasvitietämys ovat tarjonneet runsaasti inspiraatiota tuotekehitykseemme. Käytämme tuotteissamme paljon erilaisia kotimaisia kasveja ja niiden uutoksia. Olemme myös edelläkävijä metsämikrobeja sisältävien kosmetiikkatuotteiden kehittämisessä. Saamamme tunnustus onkin meille suuri ilo ja kunnia. Olemme tehneet valtavasti työtä tuotteiden ja brändin kehittämisen eteen ja olemme kiitollisia, että työmme tulee tällä lailla näkyväksi ja kunnioitetuksi. Vilpittömästi haluamme luoda parempaa tulevaisuutta ja olla inspiraatio niin kuluttajille, raaka-aineen tuottajille kuin muille innovaattoreille, yrittäjille, Piritta Fors kannustaa.

Luonkosin tuotteet sopivat koko perheelle ihonhoitoon sekä esimerkiksi yritysten asiakaslahjoiksi. Luonkos tähtää nopeaan kansainvälistymiseen ja on avoin yhteistyölle muiden jäsenyritystemme kanssa.

Osta 2 tuotetta ja saa 1 ilmaiseksi Luonkosin synttärikamppanjasta kannattaa hankkia tuotteita testiin https://luonkos.fi/

Lisätietoja

Piritta Fors

piritta@luonkos.fi

050-3030694

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste