Uusi innovaatio auttaa luomaa rentoutumiskeitaan omalle takapihalle

Tekniikan, muotoilun ja mukavuuden yhdistäminen on synnyttänyt pihasaunaelämyksiä, jotka tarjoavat luksusta ja rentoutumista samassa paketissa. Tässä artikkelissa tutustumme upeaan Kirami FinVision® Annex kokonaisuuteen, jossa yhdistyvät suomalaisen käsityön parhaat puolet nykyaikaisin mukavuuksin. Tämä ulkokeidas ei pysähdy saunaan, vaan on kattava ajanvietto ja rentoutumispaikka, joka sisältää katetut terassit, suihkut, pukuhuoneet sekä kuuman tai kylmän kylpyammeen, joka vie pihasaunaelämyksen uudelle tasolle. Annex kokonaisuus on muokattavissa jokaisen käyttäjän omiin tarpeisiin sopivaksi, tarvitsit sitten enemmän terassia tai vaikkapa naisille ja miehille omat pukutilat. Tämä Kiramin uusi kokonaisuus esiteltiin tänä kesänä European Open Frisbee Golf -tapahtumassa.

Sauna from Finland

Kirami FinVision® -sauna: Pohjoismainen mestariteos

Tämän ulkokeitaan keskipiste on epäilemättä Kirami FinVision® -sauna. Pohjoismaisen muotoilunsa ansiosta se huokuu eleganssia ja sulautuu saumattomasti luonnolliseen ympäristöön. Tämä sauna ei ole ainoastaan hieno ulkomuodoltaan, vaan sen varustelu on myös ensiluokkainen.

Harvia Virta Combi -höyrykiuas: Harvia Virta Combi -höyrykiukaan integrointi vie saunakokemuksen uudelle tasolle. Se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet yhdistäen suomalaisen saunan perinteisen kuivan lämmön ja höyrysaunan rauhoittavan höyryn. Tarkalla lämpötilansäädöllä ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä se varmistaa, että jokainen saunakerta on juuri sellainen kuin minäkin päivänä sen haluaisit olevan.

Sauna from Finland

Ylellinen sisustus: Sauna on sisustettu sekä kutsuvaksi, että käytännölliseksi. Laadukas puun käyttö, ergonomiset istuimet ja pehmeä, tunnelmallinen valaistus luovat ilmapiirin, joka takaa rentoutumisen. Suuret lasi-ikkunat tarjoavat yhteyden ulkomaailmaan, jolloin voit nauttia luonnosta myös saunan sisällä.

Yhdisteltävät moduulit: Täydellinen ulkoilmakokemus

Tämän pihasaunaelämyksen erottaa sen huomio yksityiskohtiin ja tärkeiden mukavuuksien sisällyttäminen. Mukavuuksiin lukeutuvat mm.:

Katetut terassit: Katetut terassit, joissa on myös pohjoismainen muotoilu, laajentavat ulkoilutilaa. Nämä monipuoliset alueet tarjoavat varjoa ja suojaa sateelta, sekä tuulelta. Halusitpa sitten nauttia aterian, oleskella hyvän kirjan parissa tai vain nauttia luonnon kauneudesta, nämä terassit ovat kaikkea sitä varten.

Sauna from Finland

Suihkut ja pukuhuoneet: Suihkutilat voi nyt myös yhdistää ulkosaunaan, joka mahdollistaa välittömän vilvoittelu mahdollisuuden. Suihkujen ja pukuhuoneiden sisällyttäminen saunan läheisyyteen mahdollistaa myös perheen ja ystävien kokoontumiset ilman että kaikkien tarvitsisi jonottaa sisätiloihin.

Kylmä- tai kuumakylpytynnyri: Tämä keidas tarjoaa lämpimän tai kylmän altaan. Etsitpä sitten virkistävää kylmäallasta tai rauhoittavaa lämpöä kylpytynnyrissä, tämä lisäys varmistaa, että ulkotilasi on räätälöity mieltymystesi mukaan.

Sauna from Finland

Ajanvietto ulkona voi kilpailla sisätilojen mukavuuden ja ylellisyyden kanssa, kun puitteet ovat kunnossa. Tämä kattava ulkokeidas, jossa on Kirami FinVision® -sauna, Harvia Virta Combi -höyrykiuas, katetut terassit, suihkut, pukuhuoneet ja mahdollisuus kuuma- tai kylmäaltaaseen, on malliesimerkki tästä. Kirami FinVision® Annex yhdistää saumattomasti perinteistä suomalaista saunakulttuuria moderneihin mukavuuksiin luoden tilan, joka ei ole vain pakopaikka, vaan elämys. Olipa kyse sitten rentoutumisesta, töistä, tapahtumien isännöinnistä tai kuuman ja kylmän yhdistämisen terveyshyödyistä, tämä pihasaunaelämys mahdollistaa sen kaiken.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste