Saunaonline tarjoaa digitaalisen myyntikanavan tilaussaunoille- nyt myös hotelleille

Sauna-alan kasvua ja kansainvälistymistä vauhdittaa myynnin digitalisoituminen. Useilla sauna-alan yrityksillä on verkkokauppa, jossa tehdään merkittävä osa liiketoiminnasta. Etuna on, että verkossa asioidessaan asiakas saa helposti haluamansa määrän tietoa ja hänelle voidaan tarjota työkaluja saunan tai saunakokemuksen suunnitteluun.

Myynnin digitalisoituminen on lisännyt myös saunapalveluiden myyntiä. Nordic Online Reservations Group Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Takkulan mukaan yritysten liiketoiminnalle on elinehto, että saunapalvelut löytyvät helposti verkosta. Saunatilojen varaamisen on hoiduttava näppärästi – vaikkapa kotisohvalta iltakymmeneltä.

Tässä apuna on SaunaOnline.fi-palvelu, joka on saunatilojen varauspalvelu. Kyseessä on samanlainen palvelu kuin vaikkapa Hotels.com, josta voi tarkastella haluamalleen ajankohdalle hotelleja ja varata sopivimman huoneen. SaunaOnline.fi tekee helpoksi saunatilan etsimisen ja varaamisen.

Saunan varaaminen kotisohvalta

SaunaOnlinen tarina alkoi reilu 10 vuotta sitten, kun opiskelin Australiassa. Aina kun tulin lomilla Suomeen, minulla oli tapana järjestää kavereille yhteinen saunailta. Se osoittautuikin yllättävän vaikeaksi, sillä siihen aikaan tiloilla ei ollut varausjärjestelmiä eikä myöskään varsinaista sivua mistä näkisi minkälaisia tiloja eri kaupungeissa olisi. Mietin, että jos lennot ja hotellit saa niin kätevästi netistä, miksi sellaista palvelua ei ole saunatiloille? Palvelua, josta näkisi kaikkien kaupunkien saunat ja varaustilanteet, ja varauksenkin voisi tehdä suoraan sivuilta. Tästä lähti idea perustaa palvelu, jossa olisi nämä kaikki elementit. Ja näin syntyi SaunaOnline.fi.”  muistelee Tuomas Takkula.

Nykyisin SaunaOnlinen kautta varataan yli 10 000 tilaisuutta vuosittain ja sivuilla vierailee 30- 40 tuhatta kävijää kuukausittain. SaunaOnline on saunottanut suoraan yli 2 miljoonaa saunojaa ja epäsuorasti melkein koko Suomen väkiluvun verran.

Mikä on Saunaonline- hotellit palvelu?

SaunaOnline Hotellit ja muut tilat on uusi tiloille suunnattu markkinointikanava, jolla hotellit ja muut asiakkaat voivat saavuttaa kustannustehokkaasti sauna- ja kokoustila-asiakkaat. Tämä sopii erityisesti niille toimijoille, joilla on oma varausjärjestelmä käytössä. Näin ollen ei tarvitse käyttää useampaa varauskalenteria samaan aikaan vaan ohjaamme asiakkaat suoraan tilan omille sivuille.

Sauna from Finland

Mitä hyötyä hotelleille palvelusta olisi? On?

Näemme mahdollisuuden tuoda merkittävää lisämyyntiä hotellisektorille, sekä muille tiloille ja tarjota kustannustehokkaan markkinointikanavan esimerkiksi maksulliseen hakukone- tai some- mainontaan verrattuna. Erityisesti suosituimpina aikoina ja sesonkeina SaunaOnline.fi palvelun 200+ sauna- ja kokoustilaa eivät tällä hetkellä pysty vastaamaan kaikkeen kysyntään. Nykyisin tiedämme jo sen, että jos esimerkiksi hotellia ei löydy mistään booking-palvelusta, joutuu se käyttämään todella isoa omaa markkinointia hakukone- tai some mainonnassa. Tähän olemme kehittäneet kustannustehokkaamman mallin asiakkaillemme.

 Ota yhteyttä Saunaonline: Tuomas Takkula puh. 040 6595924 tai tuomas.takkula@saunaonline.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste