Sauna from Finlandin ensimmäinen lisenssisopimus Ole Hyvän Meri-pesuainesarjalle, joka tekee saunakokemuksesta vastuullisempaa

Sauna from Finland on rekisteröity tuotemerkki Euroopan unionin teollisoikeuksien virastossa (EUIPO) globaalisti. Nyt olemme aloittaneet yhteistyön testauksen myös erilaisten tuotteiden lisenssimallista.

Ensimmäinen Sauna from Finland-lisenssisopimus on tehty Ole Hyvän Meri-tuotesarjan kanssa. Ole Hyvä -tuotteet ovat ystävällisiä sekä iholle että ympäristölle. Meri-tuotteet ovat kuitenkin aivan erityisen hyvä valinta nimenomaan mertensuojelun näkökulmasta.

Meri-sarjassa hyödynnetään suomalaisen Origin by Ocean -levänjalostusyrityksen merilevistä valmistamaa alginaattia. Origin by Ocean uuttaa biohajoavia ainesosia merta kuormittavista levistä. Kun ravinteita saadaan poistettua merestä, vesistöjen tila kohenee ja merten ekosysteemit voivat paremmin.

Sauna from Finland

Kotimainen pesuaineinnovaatio auttaa vähentämään merten ravinnekuormitusta ja tekee saunomisesta vastuullisempaa

Ole Hyvä Luonnontuote on arvorikas yritys: toiminnan taustalla on aito tahto jättää jälkipolville elinkelpoinen planeetta. Itse asiassa: huoli ympäristön tilasta ja vahva halu muuttaa maailmaa paremmaksi olivat aikoinaan syynä yrityksen perustamiselle. Meitä motivoi ajatus siitä, että voimme yhdessä tehdä konkreettisia tekoja maailman merten auttamiseksi, sanoo Ole Hyvä Luonnontuote Oy:n toimitusjohtaja Elli Unger.

©janne@624.fi

Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harjun mielestä tuotteet sopivat upeasti täydentämään saunaelämystä ja on ilo olla mukana tässä yhteistyössä luomassa myös saunaelämyksestä vastuullisempaa. Kuluttajat ja yritykset ovat entistä tietoisempia valinnoistaan ja siksi on tärkeää tuoda uusia kestävän kehityksen  innovaatioita markkinoille.

©janne@624.fi

Kotimaisen pesuaineinnovaation sisältämä, Original by Oceanin kehittämä Caerulo™-leväalginaatti pitää yllä ihon omaa kosteustasapainoa, mikä osaltaan tekee Ole Hyvän Meri-tuotteista erinomaisia myös kuivan tai atooppisen ihon omaaville. Meri-sarjaan kuuluvat shampoo-suihkugeeli, hiustenhoitoaine ja käsienpesuaine. Kiertotalouden periaatteiden hengessä valmistetut tuotteet ovat sulfaatittomia, mikromuovittomia, ja niiden raaka-aineina hyödynnetään merta kuormittavia leviä

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste