Sauna from Finland Ry sai uuden puheenjohtajan

Sauna from Finland ry:n sääntömääräinen syyskokous valitsi uuden hallituksen vuodelle 2024. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Salonki Travels Oy:n toimitusjohtaja ja Rukan Salonki Chaletsin yrittäjä Marjo Määttä. Marjo on toiminut Sauna from Finland ry:n hallituksen jäsenenä jo vuosia.

Yhdistyksen syyskokous järjestettiin torstaina 9.11.2023 saunaravintola Löylyssä,Helsingissä. Uuteen puheenjohtajaamme terveiset kuulimme etäyhteyden kautta.

Studio P.S.V. Marjo Määttä, Sauna from Finland Ry puheenjohtaja

”Hei kaikille, nimeni on Marjo ja olen 55-vuotias yrittäjäsuvun- ja perheen kasvatti ja yrittäjä Kuusamosta. Perheeseeni kuuluu aviomies, kolme tytärtä, vävyt ja yksi lapsenlapsi. Olen koulutukseltani erikoissairaanhoitaja ja saunaterapeutti. Olen työskennellyt yli 15 vuotta sairaanhoitaja monipuolisissa tehtävissä Kuusamon kaupungilla sekä yksityisellä puolella.

Kokoaikaiseksi yrittäjäksi jäin vuonna 2001 ja olen kouluttautunut monipuolisesti mm. toimitusjohtajan tehtävään, sekä kansainvälisen myynnin saralla. Olen ollut Suomen Yrittäjänaiset ry:n hallituksessa neljä vuotta (2019-2023), joista viimeisen vuoden toimin varapuheenjohtajana. Lisäksi toimin aktiivisesti tällä hetkellä neljän yrityksen hallituksessa,Kuusamon yrittäjänaiset ry:n ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallituksessa. Olen myös suorittanut HHJ-koulutuksen.

Kuusamolaisten perheyritysten kanssa olen ollut kehittämässä laadukasta suomalaista saunaelämystä (SaunaTour Kuusamo Lapland-brändiä), joka on yksi Suomen, kuin myös kansainvälisestikin menestyneimpiä saunatuotteita.”

Matkailu ja sauna ovat suuressa nosteessa maailmalla

Marjon innovatiivisuus ja toimeliaisuus on ollut esimerkkinä jo sadoille muille saunapalveluyrityksille. Marjo ymmärtää mikä tuotteistettujen, laadukkaiden ja ohjattujen saunapalveluiden merkitys on liiketoiminnalle. Merkkinä laadukkuudesta Rukansalonki ja Pyhäpiilo ovat saavuttaneet myös aidon suomalaisen saunaelämyksen laatusertifikaatit.

”Haluan nostaa esille verkostojen ja yhteistyön merkityksen yli toimialojen. Matkailu ja sauna ovat suuressa nosteessa Suomessa ja kansainvälisesti. Sauna-sana on haetuin sana maailmalla, kun googletetaan Suomea. Matkailualan palvelut ovat käyntikortti ja esite kaikista sauna-alaan liittyvistä tuotteista kuten esimerkiksi kiukaat, pesuaineet ja ruoka.

Sauna from Finland on merkittävä toimija niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Yhdistys on yritysten verkosto ja verkostoissa on voimaa. Yhdistyksemme pitää huolta suomalaisen saunan laatutasosta kouluttamalla ja tiedottomalla.

Odotan innolla matkailuvuotta 2024. Vakiinnutetaan yhdessä suomalainen saunakulttuuri matkailubrändiksi kestävällä pohjalla ja vastuullisesti. Ollaan yhteydessä.”

Marjo Määttä

Toimitusjohtaja ja Yrittäjä Salonki Travels Oy

marjo.maatta@rukansalonki.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste