Maailman pohjoisin sertifioitu saunaelämys löytyy Break Sokos Hotel Leviltä

Tunturi-Lapissa, Napapiirin pohjoispuolella, Levin alppikylän sydämessä sijaitsee elämäniloinen Break Sokos Hotel Levi. Break Sokos Hotel Leviltä löytyy myös maailman pohjoisin sertifioitu aito suomalainen saunaelämys. Myös saunallisia sviittejä on tarjolla, joille on myönnetty sertifikaatti.

Saunaelämykseen valmistautuminen ja rentoutuminen alkaakin jo saunalle mentäessä, koska saunalle kulevalla käytävällä soi tunnelmallinen musiikki ja tähdet tuikkivat katossa. Saunajuomat voi napata mukaan vastaanoton vieressä sijaitsevasta Coffee Housesta ja rentouttava saunaelämys voi alkaa.

”Saunat ovat todella tärkeitä vieraidemme viihtymisen kannalta. On vieraamme Levillä sitten työ- tai vapaa-ajan matkalla, ei päivän päätteeksi ole parempaa tapaa rentoutua kuin käydä saunassa ja herätellä kroppaa avantosuihkussa, lopuksi nauttia jalkakylvystä ja juoda kuksasta virkistävää vettä” kuvailee hotellinjohtaja Hilkka Lehtinen.

KAARI PHOTOGRAPHY 2022

Levi on Suomen johtava hiihtokeskus ja ympärivuotinen aktiviteettikeskus, joka on tunnettu maailmanluokan rinteistään. Levi on elämyskeskus ja Suomen suurin hiihtokeskus. Lisäksi Levi tarjoaa satoja kilometrejä huollettuja hiihtolatuja, moottorikelkkareittejä sekä talvikävely- ja pyöräilyreittejä. Yksi Levin kohokohdista on marraskuussa järjestettävä Levin maailmancup. Kesäisin Levi tarjoaa lukuisia ainutlaatuisia ulkoilumahdollisuuksia upeissa tunturimaisemissa: maastopyöräilyä, seikkailuratoja, näköalahissejä ja monia muita kesäaktiviteetteja.

Kohti laatusertifikaattia uudistuksen myötä

Saunat suunniteltiin hotellin ravintoloihin ja aulaan tehdyn uudistuksen yhteydessä ja prosessin aikana jo käytiin suunnitelmallisesti läpi Sauna from Finland sertifikaatin auditointimääreitä, koska haluttiin varmistaa onnistunut saunakokemus. Yhteensä prosessi kesti noin vuoden. Break Sokos Hotel Levillä halutiin lähteä hakemaan kokonaisvaltaista saunaelämystä; mitä tapahtuu ennen saunomista, saunomisen aikana ja saunomisen jälkeen.

KAARI PHOTOGRAPHY 2022

”Auditointikriteerit olivat osa uudistussuunnittelua, jotta varmistimme saunojen toimivuuden ja viihtyvyyden saunomisen aikana kuin myös ennen ja jälkeen saunomisen. Uskomme saavamme sertifikaatin myötä Sauna from Finlandilta jatkuvasti kehitysvinkkejä, jotta pysymme ajassa mukana vuosi toisensa jälkeen.” Sanoo Hotellinjohjaja Hilkka Lehtinen

”On hienoa että  Sauna from Finlandilta saa apua saunaelämyksen rakentamiseen. On paljon asioita, mitä muuten ei huomattaisi. Tärkeimpänä oli kuitenkin se, että sertifikaatti auttoi ja jatkossakin auttaa tuottamaan ihanan saunakokemuksen  niin kotimaisille kuin kansainvälisille vieraillemme ja sertifikaatin avulla saamme nostettua ihanasti hotellimme palveluja” – Hilkka Lehtinen Hotellijohtaja

KAARI PHOTOGRAPHY 2022

Laatusertifikaatti prosessi sujui Lehtisen mielestä hyvinkin sujuvasti ja kivasti ja hän suosittelee prosessia muillekkin.  ”On mahtava,  että ei  itse tarvitse tarvitse miettiä kaikkia asioita– teiltä saa ihanasti apua ja tukea ja prosessi on todella selkeä ja virtaviivainen.”

Haluamme, että saunat ovat ahkeraan käytössä ja tarjoammekin niihin myös saunapaketteja yhdessä yhteistyökumppanimme Levi Day Span kanssa. Saunasta tulee niin hyvä olo, että kaikilla maailman ihmisillä pitäisi olla mahdollisuus saunomiseen ja moni kansainvälinen matkailija pääsee kokemaan saunomisen riemun turvallisesti.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste