Lapland Hotels Arena avasi kattosaunan kaikkien käyttöön Tampereella

Tampereen monipuolinen saunavalikoima on jälleen kasvanut, kun hotelliketju Lapland Hotels päätti avata Nokia Arenan katolla sijaitsevat saunat kaikkien kaupunkilaisten ja matkailijoiden käyttöön. Laawu Rooftop Terrace & Sauna täydentää uniikilla kokonaisuudella maailman saunapääkaupungin Tampereen saunojen ja kattoterassien valikoimaa.

Werneri Turunen Lapland Hotels Arena Laawu / Werneri Turunen

Tampereella Lapland Hotels Arenan 12. kerroksessa sijaitseva Laawu Rooftop Terrace & Sauna on nyt avoinna kaikille halukkaille. Yleisiä saunavuoroja on tarjolla päivittäin kahdessa eri kattosaunassa – kolmas sauna on varattavissa yksityiskäyttöön. Saunojen lisäksi kattoterassilla on 300-paikkainen ravintolabaari, jossa tarjoillaan drinkkejä ja pohjoisen makuja suoraan hiiligrillistä.

– Moni kaupunkilainenkaan ei ehkä tiedä, että saunat ja terassi eivät ole vain hotellimajoittujien käytössä, vaan kuka tahansa voi tulla viihtymään ja nauttimaan upeasta miljööstä ja maisemista – joita on sekä Pyhäjärven että Näsijärven suuntaan. Meidän erikoisuutenamme on aivan uniikki pohjoinen tunnelma, ja terassi on myös eräänlainen rauhallinen keidas, vaikka olemmekin aivan ydinkeskustassa ja kivenheiton päässä rautatieasemalta, hotellinjohtaja Janne Mönkkönen kuvailee.

Kattosaunat lämpenevät joka päivä

Naava- ja Kaarna-saunat ovat käytössä yleisövuoroilla, kun taas 16 henkilön Tuohta-sauna poreammeineen on erikseen varattavissa. Tilaussaunat ovat olleet kysyttyjä: saunoja on varattu esimerkiksi yritystilaisuuksiin, polttareihin tai kaveriporukoiden illanviettoihin. Yleisövuoroille odotetaan nyt myös kävijöitä.

– Olemme saaneet kaupunkilaisilta hyvää palautetta hyvistä löylyistä, ja moni on kuvaillut paikkaa piilotetuksi helmeksi, jota ei vielä ihan jokainen tiedä. Olemme ilolla mukana täydentämässä maailman saunapääkaupungin Tampereen saunavalikoimaa. Haluamme, että hotelli, ravintolat ja saunat ovat kaikkien saavutettavissa ja eräänlaisia kaupungin olohuoneita – ja siten olemme osa Tamperetta, Mönkkönen hymyilee.

Lapland Hotels Arenan saunojen yleisövuoroille ei tarvitse varata erikseen aikaa: saunat lämpiävät viikon jokaisena iltana – lauantaisin ja sunnuntaisin myös aamuisin. Saunominen maksaa 15 euroa, johon kuuluu myös pyyhkeen ja pesuaineiden käyttö. 4–12-vuotiaat pääsevät puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat maksutta. Hotellivieraat saunovat ilmaiseksi.

Lapland Hotels Arenan saunat lämpenevät päivittäin:
ma-to 16–22
pe-la 16–23
su 16–22
aamusaunat la-su 8–11
Erilliset saunat naisille ja miehille.

Lue lisää: https://www.laplandhotels.com/FI/kaupunkihotellit/tampere/lapland-hotels-arena/saunat.html

Lisätietoja:

Janne Mönkkönen
Hotellinjohtaja
Lapland Hotels Arena
+358 400 701 541
janne.monkkonen@laplandhotels.com

Lapland Hotels & Safaris -matkailukokonaisuus tarjoaa pohjoisen elämyksiä kaikille aisteille. Sen muodostavat Suomen suurin yksityinen hotelliketju Lapland Hotels, Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris Group Oy ja Lapland Ski Resorts. Koko konserni työllistää yhteensä noin 1 950 henkeä.

Lapland Hotelsiin kuuluu 19 hotellia, yli 2 400 huonetta ja huoneistoa sekä reilu 10 000 ravintolapaikkaa ympäri Suomen: Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Kartano & Kylpylähotelli Haikko Porvoossa.

Lapland Safaris tarjoaa ainutlaatuisia luontoaktiviteetteja Lapin viidessä kohteessa: Rovaniemellä, Ylläksellä, Saariselällä, Levillä ja Luostolla.

Lapland Ski Resorts muodostuu viidestä hiihtokeskuksesta, jotka sijaitsevat Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. www.laplandhotels.comwww.laplandsafaris.com

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste