Vuolukivellä lisää nautintoa

Karjalainen vuolukivi on ainutlaatuinen luonnonmateriaali, jonka juuret juontavat kauas historiaan. Yli 2,8 miljardin vuoden ikäinen vuolukivi muovautui valtavan paineen alla mannerlaattojen yhteentörmäyksestä syntyneessä taskussa, joka täyttyi maankuoren sulalla kiviaineksella.

Tämä harvinainen ja arvokas vuolukivi on Hukka Designin toiminnan perusta. Jo yli 30 vuotta toiminut yritys on vuosien aikana noussut alansa johtavaksi vuolukivestä valmistettujen sauna-, hyvinvointi-, ruoanvalmistus- sekä lahjatuotteiden valmistajaksi. Kaikki Hukka Designin tuotteet valmistetaan vuolukivestä Tuupovaarassa, Itä-Suomessa.

  • Karjalainen vuolukivi on ainutlaatuinen suomalainen luonnontuote
  • Erinomainen lämmön ja kylmän varaus, silkinpehmeä kosketus iholla
  • Kansainvälisesti menestynyt: jälleenmyyjiä yli 30 maassa!

Hukka Designin toimitusjohtajan Seppo Raijaksen mukaan heidän valttinsa kansainvälisillä markkinoilla on suomalaisuus, sekä tuotteen 100% luonnollisuus. Kokonaisuuden kruunaa, kun ihmiset saavat silkinpehmeän ja lämpöisen vuolukiven käteensä ja kuulevat kiven tarinasta sekä sen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Saunaelämykseen monipuolisuutta

Seppo Raijas kertoo, että saunominen on kokonaisvaltainen elämys, jota Hukka Design haluaa edistää omilla tuotteillaan ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.

Hukka Design

Saunatuotteiden ykkönen on suihkulähde saunaan, joka tuo kokonaisvaltaisesti lisää ulottuvuuksia saunaelämykseen. Suihkulähde lisää saunan kosteutta, joka on lämpötilan ja ilmanvaihdon ohella yksi kolmesta hyvän saunaelämyksen peruspilarista. Lisäksi suihkulähde lisää viihtyisyyttä, koska suihkulähteen ja kiukaan ääni jatkuu löylynheiton jälkeenkin. Suihkulähde on kaunista katsottavaa, ja veden seuraaminen vain lisää rentoutumista saunassa. Lisäämällä suihkulähteeseen miellyttävää löylytuoksua saadaan viimeisteltyä aistillisesti kokonaisvaltainen saunaelämys.

Erityisen pehmeän pintansa ansiosta vuolukivituotteissa ihokosketus on miellyttävä. Lisäksi vuolukiven lämmönjohtavuus on niin hyvä, että koko kiven massa toimii lämpöä varaten, jolloin kiven pintalämpötila on heti miellyttävä ja toisaalta se myös kestää pitkään lämpimänä.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste